ادامه چپاولگری منابع فلسطینیان با آغاز توسعه پروژه «مارین»-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

ادامه چپاولگری منابع فلسطینیان با آغاز توسعه پروژه «مارین»

رژیم صهیونیستی در ادامه چپاولگری منابع فلسطینیان، از آغاز توسعه پروژه موسوم به مارین در نزدیکی سواحل غزه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۸۹۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دستور آغاز توسعه پروژه میدان گازی در نزدیکی سواحل نوار غزه موسوم به «مارین» را صادر کرد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که توسعه میدان گازی با هماهنگی سرویس‌های امنیتی این رژیم و در چارچوب تماس‌های مستقیم با مصر و هماهنگی با تشکیلات خودگردان فلسطین انجام می‌شود.

دفتر نتانیاهو در بیانیه‌ای اعلام کرد: شورای امنیت داخلی اسرائیل مسئولیت نظارت بر برنامه‌های کاری وزارتخانه‌های مربوطه در این پروژه را برعهده خواهد داشت. پیشرفت مرهون حفظ نیاز‌های امنیتی و دیپلماتیک ماست.

العربی الجدید گزارش داد: کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی ماه گذشته از رایزنی‌های مخفیانه میان تل آویو و رام الله با هدف توسعه این میدان گازی خبر داده بود. میدان گازی مارین غزه در ۳۰ کیلومتری غزه قرار دارد. برآورد می‌شود که میدان مارین غزه حاوی بیش از ۳۲ میلیارد متر مکعب گاز است که معادل ظرفیت تولید ۱.۵ میلیارد متر مکعب در سال در یک بازه ۲۰ ساله است. در فوریه ۲۰۲۱ میلادی صندوق سرمایه گذاری فلسطین و اتحادیه پیمانکاران توافقنامه‌ای با شرکت ایگاس EGAS مصر برای همکاری در توسعه میدان گازی غزه و زیرساخت‌های لازم برای تامین گاز طبیعی مورد نیاز فلسطین امضا کردند.

لازم به ذکر است که شهریورماه سال گذشته و همزمان با درز مذاکرات محرمانه تل آویو و تشکیلات خودگردان درباره سرقت گاز غزه، مردم منطقه نوار غزه با تجمع در بندر غزه به رژیم صهیونیستی درباره سرقت منابع گازی فلسطین هشدار داده و بر حق خود برای بهره مندی از منافع گازی این منطقه تاکید کردند.

این تجمع با هدف آگاه سازی جهانیان نسبت به حق آزادی و زندگی شرافتمندانه ملت فلسطین، به همت گروه‌های ملی و اسلامی فلسطین برگزار شد.

گروه‌های ملی و اسلامی فلسطین در غزه در این تجمع به رژیم اشغالگر قدس نسبت به سرقت گاز غزه هشدار داده و اعلام کردند: به هر وسیله اعم از آتش و باروت از حق خود دفاع خواهیم کرد.

در این برنامه ضمن رونمایی از نقاشی دیواری «گاز ما حق ماست» در بندر غزه، از سنگ بنای افتتاح آبراه غزه پرده برداری شد.

رژه دریایی کشتی‌های ساکنان بندر غزه، به پرواز درآمدن پهپاد «شهاب» گردان‌های القسام شاخه نظامی جنبش حماس و به اهتزاز درآمدن پرچم فلسطین از دیگر برنامه‌های این تجمع برای ارسال پیام مقاومت به رژیم صهیونیستی بود.

سهیل الهندی یکی از اعضای دفتر سیاسی حماس در این تجمع گفته بود: مردم ما از حق خود در بهره مندی از منابع طبیعی و گاز و حق تردد در آبراه غزه به سمت آب‌های بین المللی کوتاه نخواهند آمد.

وی گفت: نیرو‌های مقاومت آماده و آماده دفاع از مردم، مقدسات، حقوق و مبانی اساسی خود و مقابله با هرگونه رفتار تجاوزگرانه علیه حرکت کشتی‌ها و افراد از طریق آبراه غزه هستند.

الهندی نسبت به ارتکاب هر گونه رفتار یا حرکت احمقانه برای ممانعت از تردد مردم غزه در آب‌های ساحلی به رژیم اشغالگر قدس و ادامه سرقت گاز و منابع طبیعی آن‌ها هشدار داد و افزوده بود: ما در دفاع از منابع گاز غزه و میادین در سواحل غزه با آتش و باروت و خون دفاع خواهیم کرد. / العربی الجدید

مطالب مرتبط
ارسال نظر