دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

صدور قرار بازداشت ۲ کارمند متخلف مرکز نگهداری کودکان و خلع ید موسسه متخلف

مدیر کل دفتربازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان بهزیستی کشور پس از برکناری مسئول فنی و خلع ید موسسه، از پیگیری حقوقی و صدور قرار بازداشت برای دو نفر از کارکنان موسسه به دلیل رفتار نامناسب با کودک خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمحمدجواد حسینی با بیان این که سازمان بهزیستی به محض اطلاع از این اتفاق با فوریت پس از خلع ید موسسه، مربیان خود را در مرکز مستقر کرد، افزود: در گام بعدی شکایت کیفری از مرکز متخلف به دلیل کودک آزاری انجام گرفت که تا کنون منجر به صدور قرار بازداشت برای دو نفر از کارکنان این موسسه شده است.

وی صیانت از حقوق همه افراد تحت پوشش سازمان و علی‌الخصوص کودکان را وظیفه سازمان بهزیستی عنوان کرد و تصریح کرد: سازمان بهزیستی در حفظ و صیانت از سلامت و شان و منزلت کودکان تحت سرپرستی با هیچ کس مماشات نمی‌کند و این موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری خواهد کرد.

مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور افزود: هموطنان می‌توانند از طریق سامانه دیده بان و خط تلفن ۱۴۸۲ موارد تخلف در مراکز سازمان بهزیستی را اطلاع دهند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود. / فارس

ارسال نظر