گواهینامه موتور زنان بالاخره صادر می‌شود؟ خبر مهم آموزش و پرورش درباره اول مهر ۱۴۰۵ / وضعیت فعالیت مدارس جدیدترین جزییات از فوق العاده ویژه فرهنگیان در نیمه دوم ۱۴۰۵ تاریخ دقیق مرحله دوم رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۵ + جزییات بارش‌های سیل‌آسای شمال ایران ال‌نینو بود یا تورنادو؟ جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند!

صدور قرار بازداشت ۲ کارمند متخلف مرکز نگهداری کودکان و خلع ید موسسه متخلف

صدور قرار بازداشت ۲ کارمند متخلف مرکز نگهداری کودکان و خلع ید موسسه متخلف مدیر کل دفتربازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان بهزیستی کشور پس از برکناری مسئول فنی و خلع ید موسسه، از پیگیری حقوقی و صدور قرار بازداشت برای دو نفر از کارکنان موسسه به دلیل رفتار نامناسب با کودک خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمحمدجواد حسینی با بیان این که سازمان بهزیستی به محض اطلاع از این اتفاق با فوریت پس از خلع ید موسسه، مربیان خود را در مرکز مستقر کرد، افزود: در گام بعدی شکایت کیفری از مرکز متخلف به دلیل کودک آزاری انجام گرفت که تا کنون منجر به صدور قرار بازداشت برای دو نفر از کارکنان این موسسه شده است.

وی صیانت از حقوق همه افراد تحت پوشش سازمان و علی‌الخصوص کودکان را وظیفه سازمان بهزیستی عنوان کرد و تصریح کرد: سازمان بهزیستی در حفظ و صیانت از سلامت و شان و منزلت کودکان تحت سرپرستی با هیچ کس مماشات نمی‌کند و این موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری خواهد کرد.

مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور افزود: هموطنان می‌توانند از طریق سامانه دیده بان و خط تلفن ۱۴۸۲ موارد تخلف در مراکز سازمان بهزیستی را اطلاع دهند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار