به گزارش راهبرد معاصر؛ در لیست مواد غذایی پایین آورنده قند خون غذاهای دریایی از جمله ماهی و صدف منبع ارزشمند از پروتئین و چربیهای سالم ویتامینها و مواد معدنی و آنتی اکسیدانها هستند. این مواد در بدن به عنوان قویترین پایین آورنده قند خون عمل میکنند. پروتئین برای کنترل قند خون ضروری است و به کند شدن هضم غذا کمک میکند و از افزایش قند خون بعد از غذا جلوگیری میکنند. از طرف دیگر مصرف پروتئین موجب میشود تا بیشتر احساس سیری داشته باشید. از همین رو برای جلوگیری از پرخوری و کاهش چربی اضافه بدن نیز بسیار مؤثر است. مصرف مرتب ماهیهای چرب مانند ماهی آزاد و ساردین به بهبود تنظیم قند خون کمک زیادی میکند. مطالعهای که روی ۶۸ فرد بزرگسال مبتلا به اضافه وزن و چاقی انجام شد، نشان داد که مصرف ۷۵۰ گرم ماهی چرب در هفته میتواند به طور قابل توجهی سطح قند خون این افراد را کاهش دهد./ صد آنلاین