ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

«ماهی» و «صدف» قاتل قند خون

چه غذا‌هایی برای قند خون مفید است؟
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در لیست مواد غذایی پایین آورنده قند خون غذا‌های دریایی از جمله ماهی و صدف منبع ارزشمند از پروتئین و چربی‌های سالم ویتامین‌ها و مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها هستند. این مواد در بدن به عنوان قوی‌ترین پایین آورنده قند خون عمل می‌کنند. پروتئین برای کنترل قند خون ضروری است و به کند شدن هضم غذا کمک می‌کند و از افزایش قند خون بعد از غذا جلوگیری می‌کنند. از طرف دیگر مصرف پروتئین موجب می‌شود تا بیشتر احساس سیری داشته باشید. از همین رو برای جلوگیری از پرخوری و کاهش چربی اضافه بدن نیز بسیار مؤثر است. مصرف مرتب ماهی‌های چرب مانند ماهی آزاد و ساردین به بهبود تنظیم قند خون کمک زیادی می‌کند. مطالعه‌ای که روی ۶۸ فرد بزرگسال مبتلا به اضافه وزن و چاقی انجام شد، نشان داد که مصرف ۷۵۰ گرم ماهی چرب در هفته می‌تواند به طور قابل توجهی سطح قند خون این افراد را کاهش دهد./ صد آنلاین 

ارسال نظر