ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

این درشت مغذی سیر کننده به کاهش وزن کمک می‌کند

پروتئین یک درشت مغذی است که برای ساخت توده عضلانی ضروری است. معمولاً در محصولات حیوانی یافت می‌شود، اگرچه در منابع دیگر مانند آجیل و حبوبات نیز وجود دارد. گوشت، غذا‌های دریایی، مرغ، غلات، حبوبات و محصولات لبنی منابع خوبی از پروتئین هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ کلمه پروتئین از کلمه یونانی “protos” گرفته شده است، که “منعکس کننده وضعیت قفسه بالای پروتئین در تغذیه انسان است. ”

درشت مغذی‌ها مواد مغذی مورد نیاز ما در مقادیر بیشتری هستند که انرژی ما را تامین می‌کنند. به عبارت دیگر، چربی، پروتئین و کربوهیدرات ها. بدن برای حفظ زندگی به مقادیر زیادی درشت مغذی نیاز دارد، از این رو اصطلاح “ماکرو” نامیده می‌شود. هر گرم پروتئین حاوی ۴ کالری است. پروتئین حدود ۱۵ درصد از وزن بدن افراد را تشکیل می‌دهد.

چرا پروتئین مهم است؟

از نظر شیمیایی، پروتئین از اسید‌های آمینه تشکیل شده است که ترکیبات آلی از کربن، هیدروژن، نیتروژن، اکسیژن یا گوگرد هستند. به گفته مؤسسه ملی سلامت (NIH) همانطور که آمینو اسید‌ها بلوک‌های سازنده پروتئین‌ها هستند، پروتئین‌ها نیز بلوک‌های سازنده توده عضلانی هستند.

زمانی که پروتئین در بدن تجزیه می‌شود، به سوخت توده عضلانی کمک می‌کند، که به متابولیسم کمک می‌کند. همچنین به سیستم ایمنی کمک می‌کند تا قوی بماند. به شما کمک می‌کند سیر بمانید. تحقیقات زیادی نشان داده است که پروتئین اثرات سیری دارد.

به عنوان مثال، تحقیقات نشان داده است که سیری یا احساس سیری بعد از غذا، پس از مصرف یک میان وعده با پروتئین بالا بهبود یافته است. در مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۴ صورت گرفت محققان میان وعده‌های بعد از ظهر شامل ماست پر پروتئین، کراکر پرچرب و شکلات پرچرب را مقایسه کردند. در میان زنانی که در این مطالعه شرکت کردند، مصرف ماست منجر به کاهش بیشتر گرسنگی بعد از ظهر در مقایسه با شکلات شد. مطالعه مشابهی که در سال ۲۰۱۵ انجام شد، نشان داد که نوجوانانی که از میان وعده‌های بعد از ظهر با پروتئین بالا استفاده می‌کردند، کاهش اشتها، سیری و کیفیت رژیم غذایی را نشان دادند. نوجوانان همچنین خلق و خوی و شناخت بهتری داشتند.

وزارت کشاورزی ایالات متحده توصیه می‌کند که ۱۰٪ تا ۳۵٪ کالری روزانه از پروتئین تامین شود. اینکه چقدر آن برابر با گرم پروتئین است بستگی به نیاز‌های کالری فرد دارد. طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، مقدار غذا‌های غنی از پروتئین که یک فرد باید مصرف کند به سن، جنس و سطح فعالیت بدنی بستگی دارد.

سطح ایمن پروتئین از ۰.۸ گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن، تا ۲ گرم پروتئین در هر کیلوگرم برای ورزشکاران بسیار فعال متغیر است.

تمام مواد غذایی ساخته شده از گوشت، مرغ، غذا‌های دریایی، لوبیا و نخود، تخم مرغ، محصولات سویای فرآوری شده، آجیل و دانه‌ها بخشی از گروه پروتئین محسوب می‌شوند. برای افرادی که گوشت نمی‌خورند، سویا، شاهدانه و آب پنیر منابع خوبی از پروتئین هستند. / شفقنا

ارسال نظر