خواص بی نظیر شکلات تیره-راهبرد معاصر

خواص بی نظیر شکلات تیره

طبق آمار، به طور متوسط یک بزرگسال آمریکایی سالانه حدود ۱۲ پوند شکلات، بیش از هر شخص دیگری در جهان می‌خورد. یعنی در واقع ۷۵ میلیارد دلار هر سال برای شکلات خرج می‌شود، آماری که به نظر نمی‌رسد به زودی سرعت آن کاهش یابد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولی به هر حال چرا شکلات یکی از محبوب‌ترین دسرهاست؟ یکی از دلایل آن بافت و طعم مشخص شکلات است که بیشتر مردم می‌توانند قبول کنند و دوست دارند. دلیل دیگر اینست که شکلات فوق العاده در دسترس است، به این معنی که هر کس می‌تواند به راحتی شکلات را تهیه کند و از خوردن آن لذت ببرند.

در سال‌های اخیر، شکلات‌ها – به‌ویژه شکلات‌های تلخ – به‌عنوان یک درمان سالم مورد تحسین قرار گرفته‌اند. بیشتر شکلات‌های تلخ سرشار از مواد شیمیایی گیاهی به نام فلاوانول هستند. فلاوانول‌ها آنتی اکسیدانی هستند که با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط هستند. در تئوری، شکلات تلخ حاوی مقدار فلاوانول بالاتری است.

شکلات تیره از خواص بیشمار و چشمگیری، بالاتر از همه شکلات‌ها برخوردار است. برخی از فواید درمانی زیادی که از خوردن این شکلات تیره و خوشمزه به دست می‌آید شامل موارد زیر است:

چه مقدار شکلات تلخ در روز مجاز است؟

حدود ۳۰-۶۰ گرم به گفته متخصصان سلامت، مصرف حدود ۳۰ تا ۶۰ گرم شکلات تلخ در روز برای اکثر افراد یک مقدار سالم است. این حدود دو تا چهار مربع کوچک شکلات تخته‌ای مورد علاقه شما است. حالا، زیاده روی نکنید و فکر نکنید که فقط به دلیل اینکه «شکلات تیره» است، می‌توانید یک بلوک را بدون احساس گناه مسخره کنید.

شکلات تلخ حاوی ۵۰ تا ۹۰ درصد مواد جامد کاکائو، کره کاکائو و شکر است، در حالی که شکلات شیری حاوی ۱۰ تا ۵۰ درصد مواد جامد کاکائو، کره کاکائو، شیر به شکلی و شکر است.

تحقیقات نشان می‌دهند که فلاونوئید‌ها و آنتی اکسیدان‌های موجود در شکلات تیره، راهکاری مناسب برای از بین بردن انواع سرطان، این بیماری ناخوشایند است.

یکی از بهترین توانایی‌های شکلات تیره، مبارزه با رادیکال‌های آزاد است که اغلب اوقات باعث آسیب سلول، پروتئین و DNA می‌شود.

طبق تحقیقات، فلاونوئید‌های موجود در شکلات می‌توانند به قلب کمک کنند که سالم‌تر و طولانی‌تر ضرب شود. همین فلاونوئید‌ها همچنین می‌توانند به جلوگیری از لخته شدن خون کمک کنند و خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می‌دهد.

با بررسی ۱۰ مطالعه، خوردن شکلات تیره غنی از فلاونول در کمک به کاهش کلسترول LDL (یا بد) - که می‌تواند یک خطر عمده برای ایجاد بیماری‌های قلبی باشد- موثر است.

شکلات تیره در واقع از آنتی اکسیدان بسیار بالایی برخوردار است. سرویس پلی فنول آن نیز بسیار زیاد است و آن را به عنوان یک غذای فوق العاده به حساب می‌آورد.

در طی برخی مطالعات، فلاونول موجود در شکلات می‌تواند به بهبود جریان خون به مغز کمک کند، که باعث بهبود عملکرد مغز و عملکرد شناختی شخص می‌شود.

تحقیقات همچنین نشان می‌دهد که شکلات تیره می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند. / برنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده