واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

رکوردزنی فروش تسلیحات تل‌آویو پس از جنگ اوکراین و توافق «ابراهیم»

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که میزان فروش تسلیحات این رژیم در سال 2022 به 12.5 میلیارد دلار رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، به اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی حدود نیمی از قراردادهای فروش تسلیحات این رژیم در سال ۲۰۲۲، هر کدام بیش از ۱۰۰ میلیون دلار ارزش دارند. حجم صادرات نظامی به کشورهای عربی که توافقنامه ابراهیم را امضا کرده‌اند، حدود سه میلیارد دلار بوده است.

 

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی عصر دیروز (چهارشنبه، ۱۴ ژوئن) گزارش داد: «حجم صادرات نظامی و امنیتی صنایع نظامی اسرائیل به کشورهای جهان در سال ۲۰۲۲ به حدود ۱۲.۵ میلیارد دلار رسید که رقمی بی سابقه بود. این صادرات در مقایسه با سال ۲۰۱۴ بیش از دو برابر شده و در سه سال گذشته، ۵۰ درصد افزایش یافته است».

 

بنا بر این گزارش، حجم صادرات نظامی به کشورهای عربی که توافق عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی موسوم به «ابراهیم» را امضا کرده‌اند، در سال ۲۰۲۲، نزدیک به سه میلیارد دلار است.

 

بیشترین فروش تسلیحات نظامی رژیم صهیونیستی در سال گذشته، شامل پهپادها به میزان ۲۵ درصد، موشک‌ها، خمپاره‌ها و سامانه‌های پدافند هوایی به میزان ۱۹ درصد، سامانه‌های راداری و سامانه‌های جنگ الکترونیکی به میزان ۱۳ درصد بوده است.

 

وبگاه «عرب ۴۸» با انتشار گزارشی در این خصوص نوشت: داده‌های موجود نشان م‌دهد که سال گذشته، رژیم صهیونیستی شاهد رکورد فروش پهپادها و هواپیماهای بدون سرنشین با قابلیت‌های مختلف بوده است و طبق بیانیه وزارت جنگ این رژیم، یک چهارم کل قراردادهای فروش تسلیحات جنگی رژیم صهیونیستی را تشکیل داده است. عملکردهای این پهپادها چندگانه است، برخی قابلیت‌های تهاجمی دارند، در حالی که از برخی دیگر برای جمع‌آوری اطلاعات و نظارت استفاده می‌شوند.

 

رژیم صهیونیستی و بحرین در سال ۲۰۲۰ زمانی که نتانیاهو نخست‌وزیر و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا بود، توافق سازش عادی سازی روابط موسوم به «توافق ابراهیم» را امضا کردند؛ توافقی که امارات عربی متحده هم بخشی از آن بود و بعدتر مغرب هم به آن اضافه شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار