رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی اردوغان: امیدوارم به‌زودی فرصتی برای دیدار و گفت‌و‌گو درباره تقویت روابط دو کشور فراهم شود تجمع گسترده مخالفان اردوغان در استانبول العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود

بوریس جانسون بارها پارلمان انگلیس را گمراه کرد

نتایج تحقیقات کمیته پارلمان انگلیس نشان داد بوریس جانسون که در دوران کرونا نخست‌وزیر بود، عمداً و مکرراً اعضای پارلمان را در مورد مهمانی‌ها در دفتر نخست‌وزیری در دوران قرنطینه گمراه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه افشای رسوایی‌های اداری و شخصی بوریس جانسون هنگام حضور در قدرت، نتایج تحقیقات ۱۴ ماهه کمیته پارلمان انگلیس نشان داد او در دوره نخست‌وزیری، پارلمان را درباره شکسته شدن مقررات قرنطینه دوران کرونا گمراه کرد.

 

تحقیقات چندحزبی نشان داده بوریس جانسون با انکار «پارتی‌گیت» مهمانی‌های برگزار شده در دفتر نخست‌وزیری در دوران قرنطینه زمانی که مردم از تجمع چند نفری منع بودند، به طور مکرر به پارلمان اهانت کرده که مستلزم تعلیق ۹۰ روزه می‌بود در صورتی که او از نمایندگی مجلس عوام استعفا نمی‌داد.

 

چند روز پیش نخست‌وزیر سابق انگلیس پس از دریافت نامه‌ای درباره مراحل جدید تحقیقات از وی به‌دلیل نقض محدودیت‌های کرونایی، از نمایندگی پارلمان این کشور استعفا داد. تعلیق پیشنهادی پارلمان انگلیس به خاطر اقداماتی از جمله گمراه کردن عمدی نمایندگان، راه را برای انتخابات ویژه اگر جانسون استعفای پیش‌دستانه نداده بود، هموار می‌کرد.

 

جانسون از آنچه «نتیجه‌گیری نادرست» خواند انتقاد کرد و کمیته مذکور به ریاست «هریت هارمن» نماینده کهنه‌کار حزب کارگر را بی‌ارزش خواند و گفت: تحقیقات ۱۴ ماهه آن آنچه را قرار است ضربه چاقوی نهایی در یک ترور سیاسی طولانی‌مدت باشد، ارائه کرده است.

 

جانسون شامگاه جمعه با صدور بیانیه‌ای که از شبکه «اسکای‌نیوز» قرائت شد، از سمت خود به عنوان نماینده پارلمان انگلیس از حزب محافظه‌کار استعفا داد.

 

وی در این بیانیه گفت: «من امروز به دفاتر حزب خود [محافظه‌کار] در دو حوزه انتخاباتی نامه نوشتم تا اطلاع دهم که فوراً [از نمایندگی پارلمان] استعفا می‌دهم و یک انتخابات میان دوره‌ای فوری باید آغاز شود».

 

نخست‌وزیر سابق انگلیس تصمیم برای استعفا از نمایندگی پارلمان را پس از دریافت نتایج تحقیقات یک کمیته پارلمانی درخصوص بررسی اقدام وی در گمراه کردن پارلمان در موضوع رسوایی مربوط به نقض محدودیت‌های زمان همه‌گیری ویروس کرونا اتخاذ کرد.

 

دولت انگلیس در زمان نخست‌وزیری جانسون با رسوایی‌های متعددی مواجه شد. مهمانی‌ها و مراسم می‌گساری متعدد اعضای دولت جانسون در زمان اوج اعمال محدودیت‌های کرونایی در این کشور باعث جنجالی شد که به رسوایی «پارتی گیت» معروف شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار