پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

کرونا قرار‌های کاری صدر اعظم آلمان را لغو کرد

کرونا قرار‌های کاری صدر اعظم آلمان را لغو کرد مثبت شدن تست کرونای صدر اعظم آلمان به لغو برخی دیدار‌ها و قرار‌های کاری وی در هفته جاری منجر شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 18
کد خبر: ۲۱۹۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  روزنامه فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ پزارش داد: اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان مجددا به کرونا مبتلا شده است. او روز دوشنبه در پلتفرم X از مثبت شدن تست کرونایش خبر داد.

استفن هبستریت، سخنگوی دولت، گفت که صدراعظم در هیچ قرار ملاقات عمومی در روز‌های دوشنبه و سه شنبه شرکت نخواهد کرد. پذیرایی که برای روز سه شنبه برای رابرت فیکو، نخست وزیر اسلواکی برنامه ریزی شده بود هم لغو شد.

شولتز در مورد نتیجه آزمایش خود نوشت: این به وضوح غافلگیر کننده نبود. هبستریت سخنگوی دولت گفت که صدراعظم "در دفترش" و "به تنهایی" آنجاست. به گفته وی او تماس‌های تلفنی برقرار می‌کند، کنفرانس‌های ویدئویی برگزار می‌شود، اما هیچ تماس شخصی مستقیمی وجود ندارد.

ولفگانگ اشمیت، رئیس دفتر صدر اعظم آلمان هم قرار بود بعدازظهر دوشنبه نشسست "ابتکار یکپارچگی فرهنگی" را به جای شولتز مدیریت کند. شرکت صدر اعظم آلمان در جلسات روز چهارشنبه هم هنوز مشخص نیست. ممکن است وی بتواند از طریق ویدیو به آن بپیوندد. سخنگوی دولت آلمان همچنین تایید کرد کرد که صدراعظم امسال یک واکسن تقویت کننده علیه ویروس کرونا دریافت کرده است.

شولتز برای اولین بار در سپتامبر ۲۰۲۲ به این ویروس آلوده شد. در آن زمان هم او فقط از علائم خفیف رنج می‌برد و در آپارتمان خود در دفتر صدارت دوران قرنطینه را گذراند. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار