تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

محسن رضایی: امسال نیروهای انقلابی نباید با یکدیگر در نهادهای مختلف درگیر شوند

رئیس دبیرخانه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: نکته مهمی که باید در سال جاری به آن توجه کنیم این است که بچه های انقلاب نباید با یک دیگر در نهادهای مختلف درگیر بشوند و اختلافات خود را بروز دهند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، محسن رضایی رئیس دبیرخانه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در جلسه شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی که شامگاه چهارشنبه (24 خردادماه) با حضور غلامعلی حداد عادل رئیس این شورا برگزار شد، گفت: واقعا باید خداقوت بگوییم به آقای حداد عادل که با این حجم از مشغله‌های کاری همیشه پای کار بودند و این جلسات را راهبری و مدیریت می‌کنند و از شما خواهران و برادران تشکر ویژه می‌کنم که این جلسات را ادامه دادید تا به نتیجه برسد.

 

وی افزود: اکنون شاهد انبوهی از مشکلات در محور اقتصاد و فرهنگ هستیم که بر دوش نظام قرار گرفته که عمده آن هم مربوط به 8-9 سال قبل است.

 

رضایی خاطرنشان کرد: هیچ فردی هم غیر از نیروهای انقلابی نمی توانند شانه هایشان را زیر بار این مسائل بگذارند چون دولت ها و مجالس مختلف در دوره‌های مختلف می‌آیند و می‌روند و معمولاً هم چون رای می‌خواهند، چندان به این مسائل ریشه‌ای توجه نمی‌کنند. اما، نیروهای انقلابی که دغدغه ایران و انقلاب را دارند هرکجا که باشند، احساس وظیفه کرده و درصدد حل مشکلات بر می‌آیند.

 

رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره لزوم حفظ وحدت نیروهای انقلاب تصریح کرد: نکته مهمی که باید در سال جاری به آن توجه کنیم این است که بچه‌های انقلاب نباید با یکدیگر در نهادهای مختلف درگیر شوند و اختلافات خود را بروز دهند.

 

وی در پایان افزود: وظیفه و راهبرد شورای ائتلاف باید کمک و راهبری به سه قوه برای هم‌افزایی بیش‌تر جهت حل مشکلات مردم در زمینه‌های مختلف باشد تا به مرور زمان بتوانیم با هم‌افزایی و همکاری همه نیروهای جبهه انقلاب خدمت شایانی به مردم و انقلاب اسلامی کرده باشیم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار