محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

کدخدایی: نظرات شخصی نباید در تخصیص بودجه دخالت داده شود

سخنگوی شورای نگهبان گفت: نظرات شخصی نباید در تخصیص بودجه دخالت داده شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۸۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در خصوص بودجه صدا و سیما، اظهار داشت: نمی‌توان صحبتی داشت چرا که ما خود درگیر مسائل بودجه هستیم آنهم با شرایط اقتصادی موجود؛ فقط امیدواریم خدایی ناکرده در تخصیص بودجه نظرات شخصی دخالت نداشته باشد.

 

وی تصریح کرد: خود ما هم این احساس را داریم که با مشکلاتی که در حال حاضر موجود است سختی هایی را خواهیم داشت و لازم است که همکاری کنیم تا این سختی ها برطرف شود.

 

عضو حقوقدان شورای نگهبان ادامه داد: خدایی ناکرده نباید مسائل شخصی و تشخیص‌های بخشی بر منافع کلیت نظام ترجیح داده شود.

 

کدخدایی در مورد اهمیت و جایگاه رسانه های برون مرزی اظهار داشت: رسانه‌های برون مرزی ما صدای انقلاب اسلامی هستند و خوشبختانه در سال‌های اخیر هم بسیار توسعه پیدا کردند و با توجه به تکنولوژی های جدید بیان خوبی را از انقلاب اسلامی و تصویر خوبی از آن منعکس می‌کنند.

 

وی همچنین اظهار امیدواری کرد که با توجه به مسائل اقتصادی موجود کشور اقداماتی که صورت می گیرد موجب تضعیف همکاران ما در رسانه های برون مرزی ایران نشود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار