وزیر بهداشت: قانون کشت تریاک تصویب شود ماجرای فوت فرزاد خوش‌برش صفر تا صد آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش فرآیند صدور مجوز رشته‌های تحصیلی تغییر کرد برنامه وزارت آموزش و پرورش برای مناطق محروم سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی

هوش مصنوعی به خودرو‌های مرسدس رسید

رانندگان می‌توانند با این چت‌بات به شیوه‌های مختلفی در حین رانندگی تعامل داشته باشند و درباره مواردی از جمله مسیریابی با آن گفتگو کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرسدس بنز در حال آزمایش ChatGPT به‌عنوان یک دستیار صوتی در خودرو‌های خود است. به گفته غول خودروسازی آلمانی، رانندگان می‌توانند با این چت‌بات به شیوه‌های مختلفی در حین رانندگی تعامل داشته باشند و درباره مواردی از جمله مسیریابی، پیشنهاد غذا یا سؤالات پیچیده با آن گفتگو کنند.

ChatGPT با بیش از ۹۰۰ هزار خودرو مجهز به سیستم اطلاعات سرگرمی MBUX مرسدس بنز هم اکنون آغاز شده و رانندگان می‌توانند با فرمان صوتی «هی مرسدس، می‌خواهم به برنامه بتا ملحق شوم» آن را فعال کنند. سپس به‌روزرسانی مربوط به آن به‌طور رایگان نصب می‌شود و قابلیت‌های دستیار صوتی موجود در خودرو‌ها با ویژگی‌های چت‌بات OpenAI گسترش پیدا می‌کند.

مرسدس بنز در بیانیه مطبوعاتی خود توضیح می‌دهد که با وجود این به‌روزرسانی، رانندگان می‌توانند با دستیار صوتی MBUX خودروی خود به‌صورت طبیعی‌تر تعامل داشته باشند. مزیت واضح و روشنی که وجود دارد، این است که رانندگان دیگر مجبور نیستند برای عملکرد‌های خاص دستیار صوتی، عبارات خاصی را به خاطر بسپارند.

مایکروسافت که از طریق سیستم ابری Azure خود این آزمایش بتا را پشتیبانی می‌کند، در یک پست وبلاگ که جزئیات این همکاری در آن توضیح داده شده، اشاره می‌کند که با وجود ChatGPT، قابلیت‌های گسترده‌تری در دسترس رانندگان مرسدس بنز قرار گرفته که به آن‌ها اجازه «سوالات پیچیده» خود را در حین رانندگی از آن بپرسند.

این قابلیت از امروز در دسترس قرار گرفته و باید دید چه واکنشی از سوی رانندگان دریافت خواهد کرد. همچنین این احتمال وجود دارد که به نگرانی‌هایی در زمینه حواس‌پرتی رانندگان توسط این سیستم اشاره شود.

تاکنون شاهد موارد استفاده متعددی از ChatGPT بوده‌ایم. اخیراً در گزارش دیگری گفته شده بود که در رویدادی برای مسیحیان در آلمان، هوش مصنوعی به اندازه ۴۰ دقیقه برای شرکت‌کنندگان سخنرانی کرده است. این آزمایش با مخاطبان زیادی مواجه شده و بسیاری از افراد یک ساعت قبل از آغاز سخنرانی در پشت سر کلیسا صف بسته بودند تا شاهد این موعظه باشند. / خبر آنلاین

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار