اعتراف مایکروسافت به اختلال سرویس‌ها در اثر حمله سایبری-راهبرد معاصر

اعتراف مایکروسافت به اختلال سرویس‌ها در اثر حمله سایبری

مایکروسافت می‌گوید که اختلالات اوایل ماه ژوئن(اواسط خرداد) در سرویس‌های این شرکت، در اثر حملات سایبری بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۱۹۰۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، در اوایل ژوئن،(خرداد) اختلالات پراکنده اما جدی در سرویس مجموعه آفیس سوییت مایکروسافت از جمله ایمیل اوت‌لوک و برنامه های اشتراک گذاری فایل وان‌درایو و پل فرم رایانش ابری ایجاد شد. یک گروه هکری مسئولیت این اتفاق را بر عهده گرفته و گفت سایت ها را با ترافیک ناخواسته پر کرده است.

 

مایکروسافت که در ابتدا از نام بردن علت خودداری کرد، اکنون فاش کرده که حملات DDoS مقصر بوده است.

 

اما این شرکت نرم افزاری جزئیات کمی ارائه کرده و در مورد اینکه چه تعداد از مشتریان تحت تأثیر قرار گرفته اند و اینکه آیا تأثیر آن جهانی بوده یا خیر، اظهار نظر نکرده است. یک سخنگوی مایکروسافت تایید کرد که گروهی که خود را « Anonymous Sudan» می‌خواند، پشت این حملات بوده است.

 

توضیح مایکروسافت در یک پست وبلاگی به دنبال درخواست آسوشیتدپرس انجام شد. با توجه به جزئیات، در این پست آمده است که این حملات به طور موقت، بر در دسترس بودن برخی از خدمات تأثیر گذاشته است. در این بیانیه آمده است که مهاجمان بر روی اختلال و تبلیغات متمرکز بوده اند و احتمالاً از زیرساخت های ابری اجاره ای و شبکه های خصوصی مجازی برای بمباران سرورهای مایکروسافت در سراسر جهان استفاده کرده اند.

 

کارشناسان امنیتی می گویند در حالی که حملات DDoS عمدتاً مزاحم هستند (وب سایت ها را بدون نفوذ به آنها غیرقابل دسترس می کند) اگر با موفقیت خدمات مایکروسافت را که تجارت جهانی زیادی به آن وابسته است، قطع کنند، کار میلیون ها نفر را مختل خواهند کرد.

 

جیک ویلیامز، محقق برجسته امنیت سایبری و هکر تهاجمی سابق آژانس امنیت ملی، می‌گوید: «اگر مایکروسافت اطلاعات هک شدن را ارائه نکند، ما واقعاً هیچ راهی برای اندازه‌گیری تأثیر آن نداریم.»

 

تأثیرات جدی ناشی از وقفه‌های مجموعه آفیس مایکروسافت 365 در روز دوشنبه 5 ژوئن(15خرداد) گزارش شد که بر اساس اعلام ردیاب دانلود‌دیتکتور با 18هزار گزارش قطعی و مشکل به اوج خود رسید.

 

در آن روز، مایکروسافت در توئیتر اعلام کرد اوت‌لوک، مایکروسافت‌تیمز، شیرپوینت آنلاین و وان‌درایو تحت تأثیر قرار گرفتند.

 

حملات در طول هفته ادامه یافت و مایکروسافت در 9 ژوئن(19 خرداد) تأیید کرد که پلتفرم محاسبات ابری آژور تحت تأثیر قرار گرفته است.

 

در 8 ژوئن(18 خرداد)، سایت خبری امنیت رایانه BleepingComputer.com گزارش داد که میزبانی فایل وان‌درایو مبتنی بر ابر برای مدتی در سراسر جهان از کار افتاده است. این سایت گزارش داد که مایکروسافت در آن زمان اعلام کرد که مشتریان وان‌درایو دسکتاپ تحت تأثیر قرار نگرفته اند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار