دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

توضیحات وزارت آموزش و پرورش در خصوص ماجرای اختلال در بیمه تکمیلی فرهنگیان

وزارت آموزش و پرورش با رد گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای، اعلام کرد: هیچ اختلالی در بیمه تکمیلی فرهنگیان رخ نداده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۶ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۸۹۸۲۶
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس دانشور، رئیس اداره بیمه وزارت آموزش و پرورش ضمن رد برخی از گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای در خصوص اختلال در روند بیمه تکمیلی فرهنگیان، اظهار داشت: در فرایند بیمه تکمیلی فرهنگیان هیچ اختلالی رخ نداده است و تعهدات بیمه تکمیلی فرهنگیان به قوت خود باقی است.

وی در ادامه گفت: مهم‌ترین دغدغه ما ارتقای سطح خدمات بیمه‌ای به فرهنگیان عزیز است و اخبار بیمه تکمیلی فرهنگیان و اطلاعات جدید بیمه تکمیلی در قالب بخشنامه اداری و اخبار مربوط به آن، صرفا از طریق پورتال وزارت آموزش و پرورش منتشر خواهد شد. / ایسنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۸
0
0
بیمه دانا که بعد از گذشت سه ماه هزینه هارو پرداخت کرده، این اختلال نیست؟ یک بیمه قوی قرارداد ببندید، بیمه ها باید تابع شما باشن که جمعیت زیادی دارین، نه شما مقهور بیمه.
شهروندی از استان اصفهان
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۹
0
0
هنوز احکام قطعی و نهایی برخی از همکاران بازنشسته ۱۴۰۱ و معترض رتبه بندی صادر نگردیده است و می بایست بعد از نهایی شدن احکام این افراد مجددا اسناد پاداش و مرخصی اصلاح و ارسال گردد.

اخیرا یک رأی از سوی دیوان عدالت اداری صادر گردیده که بند ترمیم حقوق را نیز مشمول پاداش سال ۱۴۰۱ اعلام نموده است لذا می بایست اسناد پاداش اصلاح گردند.