پاریس: ایران شهروند فرانسوی-آلمانی را چند روز پس از لغو حکم جاسوسی آزاد کرد روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود

توافق احتمالی بین ایران و آمریکا خطری برای تل آویو ندارد

یک مقام صهیونیستی گفته که به اعتقاد او توافق احتمالی میان ایران و آمریکا نمی‌تواند برای تل آویو خطرناک باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۸۹۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، زاحی هنگبی، مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در مصاحبه با روزنامه "هیوم" گفت که آمریکا به خاطر رژیم صهیونیستی کار نمی‌کند و زمانی که موضوع تضاد در منافع در میان باشد نمی‌توان از واشنگتن توقع حمایت داشت.

 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، هنگبی همچنین مدعی شد که ایران موشک مافوق صوت ندارد و حرف و حدیث‌ها در این زمینه صرفاً یک توهم است.

 

وی در این گفتگوی رسانه‌ای تاکید کرد که معتقد است توافق احتمالی میان آمریکا و ایران برای تل آویو بی خطر است و نیازی نیست در مورد آن نگران باشیم.

 

این در حالیست که روز گذشته ایهود باراک که سابقه نخست وزیری و وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نیز در کارنامه کاری خود دارد، گفته بود: «تفاهمات آمریکا و ایران نگران‌کننده است و نتیجه اشتباهات بسیار سخت نتانیاهو است.»

 

همچنین شامگاه جمعه، «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا گزارش‌ها مبنی بر نزدیک بودن واشنگتن و تهران به توافق‌هایی درباره محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران و آزادی شهروندان آمریکایی بازداشت شده در این کشور را رد کرد.

 

بلینکن در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات غیرمستقیم از طریق عمان، گفت: «در رابطه با ایران، برخی از گزارش‌هایی که در مورد توافق در مورد مسائل هسته‌ای یا در مورد بازداشت‌شدگان دیده‌ایم، دقیق نیستند و صحت ندارند.»/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار