چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

تبانی آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر شهرک‌سازی

تبانی آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر شهرک‌سازی سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) درباره تبانی آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره شهرک‌سازی این رژیم در اراضی فلسطینی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۴ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۸۹۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر ملی دفاع از سرزمین و مقاومت در برابر شهرک‌سازی در سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف)، در بیانیه‌ای درباره خطرات اقدام دولت آمریکا مبنی بر تبانی با تل‌آویو بر سر شهرک‌سازی در اراضی فلسطینی هشدار داد.

در این بیانیه آمده است که چنین تبانی هزینه سنگینی برای اراضی فلسطینی داشته و به ضرر راه‌حل دو دولتی است.

پیشتر سه مقام آمریکایی و صهیونیستی به پایگاه خبری آکسیوس خبر دادند که کابینه اسرائیل به دولت آمریکا اعلام کرده که قصد دارد طی ماه جاری، طرح ساخت هزاران واحد مسکونی جدید در شهرک‌های واقع در کرانه باختری اشغالی را اعلام کند.

در بیانیه ساف به گزارش‌های اسرائیلی درباره موافقت واشنگتن با احداث بیش از چهار هزار واحد جدید صهیونیست‌نشین در کرانه باختری در ازای به تعویق افتادن بررسی طرح احداث شهرک‌سازی در منطقه «E ۱» واقع در حد فاصل قدس شرقی و کرانه باختری، اشاره شده است.

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، در بیانیه ساف آمده است که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با توجه به نزدیک شدن به مبارزات انتخاباتی برای ریاست جمهوری آتی، جنگ اوکراین و اوضاع اقتصادی و تنش‌های روزافزون با چین، تمایلی به ورود به تنش با کابینه کنونی رژیم صهیونیستی ندارد.

ساف افزود که گزینه‌های بایدن در خصوص فعالیت‌های شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی محدود است و دولت وی تنها به ابراز نگرانی از اقدامات یکجانبه این رژیم بسنده می‌کند و تل‌آویو نیز اهتمامی به این مواضع آمریکا یا قانون بین‌المللی ندارد و به اجرای طرح‌های توسعه‌ای شهرک‌سازی و تضعیف راه‌حل دو دولتی ادامه می‌دهد.

در بیانیه مذکور به تصمیم تل‌آویو برای توسعه شهرک‌سازی در اراضی روستا‌های لفتا، بیت اکسا، بیت حنینا التحتا و شعفاط در قدس از طریق ساخت ۱۷۰۳ واحد جدید صهیونیست‌نشین اشاره شده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار