پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

توضیحات قالیباف درباره نحوه بررسی برنامه هفتم توسعه

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه هفتم توسعه با همکاری مجلس و دولت و بر اساس اولویت‌ها، سیاست‌های کلان و مساله محوری بررسی می شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۸۹۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی روز یکشنبه (۲۸ خردادماه) مجلس شورای اسلامی و پس از سخنان رییس جمهور در ارائه لایحه برنامه هفتم توسعه تاکید کرد: نمایندگان مجلس طبق آیین نامه داخلی، از امروز طبق زمانبندی در نظر گرفته شده، با سرعت و دقت لازم، لایحه برنامه هفتم توسعه را مورد بررسی قرار می دهند.

 

رییس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برنامه هفتم توسعه سبب حل مشکلات کشور شود.

 

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حضور یافت و در سخنانی به تشریح ویژگی‌ها و شاخص های مهم لایحه برنامه هفتم توسعه و رویکردهای کلان آن پرداخت.

 

لایحه برنامه هفتم توسعه که سند بالادستی کشور محسوب شده و چشم انداز و مسیر حرکت سه قوه را در پنج سال آینده ترسیم می‌کند، در هفت بخش و ٢٢ فصل و در چارچوب اسناد بالادستی و ٢٦ سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری و سند تحول دولت مردمی تدوین شده است.

 

به گفته معاون پارلمانی رئیس جمهور، در تدوین این لایحه ضمن آسیب‌شناسی و تجربیات حاصل از میزان اجرای ۶ برنامه گذشته، مسأله‌محوری مورد توجه قرار گرفته است تا مشکلات زیرساختی در بخش های مختلف با اجرایی شدن آن، رفع شود./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده