امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

انهدام یک شرکت هرمی در تهران و دستگیری ۹ نفر

انهدام یک شرکت هرمی در تهران و دستگیری ۹ نفر فرمانده انتظامی شهرستان ملارد، از دستگیری اعضای یک شرکت هرمی در این شهرستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۹۰۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ منصور خدایی در تشریح جزئیات این خبر گفت: چندی پیش کاراگاهان پلیس آگاهی شهرستان ملارد اخبار و گزارشاتی در خصوص فعالیت یک شرکت هرمی در زمینه بازاریابی شبکه‌ای غیرمجاز به‌دست آورده و بررسی موضوع را در دستورکار خود قرار دادند. آنان با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی اقدام به شناسایی اعضای ۹ نفره این شرکت هرمی کردند.

وی با بیان اینکه هماهنگی با مقام قضائی برای دستگیری این افراد انجام و مجوز عملیات اخذ شد، گفت: ماموران پلیس در عملیاتی ۹ عضو این شرکت هرمی را در یک واحد مسکونی واقع در محله سرآسیاب ملارد دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ملارد با اشاره به کشف مقادیر زیادی جزوات آموزشی و لوح فشرده از متهمان، گفت:‌این افراد تحت بازجویی قرار گرفته و درجریان آن به جرم خود اعتراف کردند. سپس به همراه پرونده متشکله برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

خدایی با تاکید بر اینکه فعالیت شرکت‌های هرمی هیچگونه وجهه قانونی و شرعی ندارد؛ گفت: خوش باوری و عدم اطلاع افراد از جوانب و پیامد‌های عضویت در شرکت‌های هرمی، ایجاد امید کاذب پولدار شدن، سطحی نگری افراد جوان و بی تجربه به قضایا و وسوسه زود پولدار شدن از مهمترین علل افزایش فعالیت افراد در این شرکت‌ها است. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار