علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان

دستگیری ۱۴ نفر از کلاهبرداران یک شرکت هرمی / اخاذی عجیب پسر کلاهبردار از خانواده‌اش!

رئیس پلیس آگاهی پایتخت سردار کارآگاه علی، ولی پور گودرزی از دستگیری ۱۴ نفر از کلاهبرداران یک شرکت هرمی در سطح شهر تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ امروز دوشنبه ۶ آذرماه ۱۴۰۲، رئیس پلیس آگاهی پایتخت امروز دوشنبه از دستگیری اعضای یک شرکت هرمی خبر داد و گفت: یکی از دستگیرشدگان، پسر گمشده‌ای بود که در قالب گروگانگیری از خانواده‌اش ۷۰ میلیون تومان اخاذی شده بود.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت اظهار داشت: در پی وصول خبری مبنی بر فقدان یک نوجوان ۲۰ ساله در تهران، موضوع رسیدگی به این پرونده در دستورکار تیمی زبده از کارآگاهان اداره چهارم پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان در گام نخست طی تحقیقات از اقوام درجه یک فرد جوان فقدانی دریافتند که این جوان چندی پیش از گم شدن، از خانواده خود درخواست مبلغی بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان داشته است، اما خانواده وی به دلیل کمبود بودجه نتوانستند نیاز وی را برطرف کنند و این جوان از خانه بیرون رفته و بازنگشته است تا اینکه یک روز پس از آن تلفنی ناشناس با آنان تماس گرفته و گفتند پسرشان در دست آنان گروگان است و در ازای دریافت ۷۰ میلیون تومان وی را آزاد می‌کنند که در ادامه به هر زحمتی که بود مبلغ درخواستی را مهیا و به گروگانگیر‌ها واریز کردند، اما باز هم خبری از بازگشت فرزندشان نبود.

این مقام انتظامی در ادامه تصریح کرد: کارآگاهان با توجه به حساسیت موضوع با تشکیل اکیپی تحقیقات میدانی و اطلاعاتی را آغاز کرده و پس از پیگیری‌های گسترده در سطح شهر تهران موفق شدند سرنخ‌هایی از فرد فقدانی شناسایی و با استفاده از شیوه‌های نوین کشف جرم مخفیگاه متهمان را شناسایی کنند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در ادامه بیان داشت: کارآگاهان پس از ورود به مخفیگاه متهمان به صورت غافلگیرانه و دستگیری آنان دریافتند، فرد فقدانی به همراه ۱۳ تن دیگر در یک مکان در حال فعالیت جهت عضوگیری در شرکت‌های هرمی بوده و با سواستفاده از اعتماد شهروندان مبالغی را از آنان دریافت کرده و قول درآمد میلیادی می‌دادند که کارآگاهان اداره چهارم بلافاصله همه آنان را دستگیر و به اداره چهارم منتقل کردند.

سردار، ولی پور گودرزی در ادامه عنوان کرد: متهمان در بازجویی اولیه با توجه به شواهد و قرائن موجود صراحتا به اعمال مجرمانه خود معترف شده و اقرار کرده که به همراه دوستان خود تیمی در قالب شرکت هرمی تشکیل داده و با تماس و ترفند‌های جذاب به شهروندان پیشنهاد همکاری می‌دادیم و پس از چند جلسه صحبت به آنان وعده درآمد میلیاردی داده و با اخذ مبالغی آنان را به دام انداخته و پولشان را عودت نمی‌دادیم.

وی در پایان با بیان اینکه فرد فقدانی بین ۱۴ تن از کلاهبرداران شرکت هرمی بوده و شاکی توانست فرزند خود را شناسایی کند، خاطرنشان کرد: متهمان با صدور قرار قانونی از سوی مراجع قضائی جهت تکمیل پرونده و رسیدگی به شکات در اختیار اداره چهاردهم پلیس آگاهی قرار گرفتند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار