بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

اعتراض آلمانی‌ها به ارسال سلاح به اوکراین

اعتراض آلمانی‌ها به ارسال سلاح به اوکراین هزاران شهروند آلمانی روز یکشنبه با برپایی تظاهراتی در شهر درسدن، خواستار توقف ارسال تسلیحات به اوکراین شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۱۹۰۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، هزاران نفر از شهروندان آلمانی روز یکشنبه در شهر درسدن در اعتراض به ارسال تسلیحات به اوکراین تظاهرات کردند.

 

این تظاهرات با شعار «صلح و آزادی» برگزار شده و تظاهرات کنندگان طی آن خواستار توقف ارسال تسلیحات به اوکراین شدند.

 

تظاهرات کنندگان شعار می‌دادند: «ارسال سلاح را متوقف کنید»، «جنگ هرگز باز نخواهد گشت»، «امروز تانک می‌فرستید و فردا هواپیما».

 

هفته پیش نیز صدها تن از معترضان آلمانی در مقابل پایگاه هوایی وونستورف در «هانوفر» آلمان در اعتراض به رزمایش ناتو در این کشور تجمع اعتراضی برگزار کردند.

 

رزمایش هوایی «ایر دیفندر 2023» به میزبانی آلمان از 12 ژوئن (22 خرداد ماه) شروع شده و تا 23 ژوئن (دوم تیرماه) ادامه خواهد داشت و 10 هزار شرکت‌کننده و 250 هواپیما از 25 کشور در تلاش ناتو برای قدرتنمایی و تحت تأثیر قراردادن متحدان و دشمنان این ائتلاف حضور خواهند داشت.

 

بنا به گفته مقام‌های آلمانی و آمریکایی، این بزرگ‌ترین رزمایش استقرار نیروهای هوایی از زمان شکل‌گیری ناتو است و سوئد که به دنبال پیوستن به ناتو است و همچنین ژاپن نیز در این رزمایش بزرگ مشارکت خواهند کرد.

 

دولت «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین با طرح این ادعا که حمله روس‌ها علیه کشورش به‌مثابه اقدام علیه کل اروپاست، تاکنون ده‌ها میلیارد دلار کمک نظامی از کشورهای غربی جلب کرده است. کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌تنهایی چند ده میلیارد دلار بوده و برخی از پیشرفته‌ترین تجهیزات ناتو راهی میادین نبرد با روسیه شده‌اند؛ تانک‌های لئوپارد و سامانه‌های ضدهوایی پاتریوت از این جمله‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار