«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

تل‌آویو: پرواز مستقیم حج از فلسطین به عربستان انجام نخواهد شد

تل‌آویو: پرواز مستقیم حج از فلسطین به عربستان انجام نخواهد شد مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت هیچ پرواز مستقیمی از فلسطین اشغالی به عربستان سعودی در حج امسال انجام نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۱۹۰۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «تزاچی هانگبی» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی دوشنبه (۱۹ ژوئن) گفت پرواز‌های مستقیم حج از فلسطین اشغالی به عربستان سعودی در سال جاری انجام نخواهد شد.

عربستان سعودی هرگز رسما چنین پیشنهادی را مطرح نکرده، اما تل‌آویو امیدوار بود این اتفاق در حج امسال رخ دهد. پیش‌تر، «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم موقت صهیونیستی گفته بود امیدوار است مقام‌های عربستانی با پرواز مستقیم ساکنان اراضی اشغالی برای انجام مناسک حج موافقت کنند.

به گزارش رویترز، وزارت حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی گزارش داده هیچ شرکت هواپیمایی درخواست برای پرواز‌های ویژه به مقصد عربستان سعودی را نداده و یکی از دستیاران ارشد بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم تایید کرده پروازی انجام نخواهد شد.

هانگبی به رادیو «کان» گفت: شاید برای حج آینده در موقعیتی باشیم که در این مورد کمک کنیم و پرواز‌های (مستقیم) از اینجا انجام شود. اما هنوز برای گفتن آن خیلی زود است.

«یائیر لاپید» ۱۰ مارس گفته بود سال گذشته به عنوان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی موافقت سعودی‌ها را برای آنچه اولین پرواز‌های مستقیم حج از فلسطین اشغالی برای ۱۸ درصد جمعیت مسلمان آن خواهد بود، جلب کرده است. یک مقام آمریکایی هم در مصاحبه‌ای در ماه ژوئن با رویترز چنین پرواز‌هایی را پیش‌بینی کرد، اما ریاض آن را تایید نکرده است.

به نوشته رویترز، مسلمانان در فلسطین اشغالی و سرزمین‌های فلسطینی در حال حاضر از طریق کشور‌های ثالث به مکه سفر می‌کنند که هزینه و زحمت مضاعفی برای آن‌ها دارد. عربستان سعودی از سال ۲۰۲۰ به خطوط هوایی اسرائیل اجازه داده از آسمان این کشور به مقصد امارات و بحرین عبور کنند.

مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی همچنین در مصاحبه آخر هفته با «اسرائیل هیوم»، عادی‌سازی روابط تل‌آویو با عربستان سعودی را دور خواند و استدلال کرد این امر به رفع تنش‌ها بین ریاض و واشنگتن بستگی دارد.

وی گفت: «از آنجا که فکر می‌کردیم توافق عربستان و آمریکا مقدمه هر توافق صلح با ریاض است، ارزیابی کردیم که ... شانس زیادی برای تحقق نخواهد داشت».

به نوشته رویترز، یک منبع آشنا به موضوع گفت ریاض خواستار حمایت آمریکا برای برنامه هسته‌ای غیرنظامی خود در ازای عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی است.

«اسرائیل کاتز» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی دوشنبه از مخالفت رژیم تل‌آویو با ساخت تأسیسات غنی‌سازی اورانیوم در خاک عربستان سعودی خبر داد. او به وبسایت عبری زبان «یدیعوت احارونوت» گفت: «اسرائیل با احتمال موافقت آمریکا با درخواست عربستان سعودی برای ایجاد تاسیسات غنی سازی اورانیوم در خاک خود، به عنوان بخشی از شروط دولت ریاض جهت عادی‌سازی روابط با اسرائیل مخالف است».

او با این حال گفت که عادی‌سازی روابط با دولت عربستان سعودی برای رژیم تل آویو بسیار مهم است و او امیدوار است که چنین توافقی به زودی انجام شود.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی جمعه در مصاحبه با شبکه «اسکای نیوز» گفت صلح با عربستان سعودی از بزرگترین اهدافی است که در زمان بازگشت به قدرت برای خود تعیین کرده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار