قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

هشدار به نتانیاهو؛ صهیونیست‌ها در آستانه جنگ داخلی هستند

هشدار به نتانیاهو؛ صهیونیست‌ها در آستانه جنگ داخلی هستند رئیس اسبق ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی نسبت به احتمال وقوع جنگ داخلی در سرزمین های اشغالی به نتانیاهو هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، «دن حالوتس» رئیس اسبق ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی روز سه شنبه در مصاحبه با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به تلاش های کابینه نتانیاهو به منظور از سرگیری روند رسیدگی و تصویب لایحه کاهش اختیارات دستگاه قضایی بدون جلب نظر جریان اپوزسیون رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد.

 

حالوتس اظهار داشت این روند می‌تواند به احیای مجدد اعتراضات سراسری به مراتب بزرگ تر از آنچه که تا به امروز شاهد آن بوده ایم، بینجامد.

 

رئیس اسبق ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی در بخش پایانی سخنان خود افزود در صورت اصرار نتانیاهو به منظور پیشبرد روند موجود در موضوع لایحه اصلاحات قضایی این روند می‌تواند به جنگ داخلی در اسرائیل منتهی شود.

 

نتانیاهو در جلسه اخیر کابینه رژیم صهیونیستی اعلان کرده بود که در هفته جاری روند از سرگیری بررسی و تصویب لایحه اصلاحات قضایی که از سوی مخالفین از آن با عنوان کودتای قضایی یاد می شود را آغاز خواهد کرد.

 

تلاش های نتانیاهو به منظور اصلاح و کاهش اختیارات دستگاه قضایی به ویژه دادستانی عالی و دادگاه ها در شرایطی است که در روزهای اخیر اخبار فراوانی در رابطه با شکاف در بدنه ائتلاف حاکم در سرزمین‌های اشغالی به گوش می‌رسد.

 

علاوه بر این برخی منابع صهیونیستی از کاهش قدرت نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حزب متبوعش، لیکود، خبر می‌دهند و احتمال شکاف و انشقاق در درون این حزب را دور را از ذهن نمی‌دانند.

 

شکاف در بدنه حزب لیکود در جریان انتخاب دو نماینده ائتلاف حاکم و جریان اپوزیسیون در ترکیب «کمیته گزینش قضایی» به اوج خود رسید و مشخص شد برخلاف دستورالعمل نتانیاهو به منظور خودداری نمایندگان حزب لیکود و ائتلاف حاکم از رای دهی به نامزد جریان اپوزیسیون برخی از نفرات این حزب در تضاد با خواسته نتانیاهو در رای گیری مخفی به «کارین الحرار»، نامزد جریان اپوزیسیون رای مثبت داده‌اند.

 

این مسئله خشم نتانیاهو را برانگیخته و سبب شده تا وی با خائن خواندن برخی نفرات در درون حزب لیکود از دست‌های پنهان در داخل این حزب برای به زیر کشیدن وی از قدرت سخن بگوید./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار