تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

لغو پروازها در ایتالیا در پی اعتصاب هواپیمایی‌ها

شرکت هوایی دولتی ایتالیا روز دوشنبه از لغو ده‌ها پرواز خود به دلیل اعتصاب کارکنان و کارگران شاغل در این بخش خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، «ایتا ارویز» (شرکت هوایی دولتی ایتالیا) روز دوشنبه از لغو ده‌ها پرواز خود به دلیل اعتصاب شاغلان این بخش خبر داد.

 

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» این شرکت اعلام کردکه ۴۲ پرواز داخلی را که برای روز سه شنبه برنامه ریزی شده بود، به دلیل اعتصاب سراسری کارگران بخش خطوط هوایی لغو کرد.

 

ایتا ایرویز در بیانیه‌ای اعلام کرد که پروازهای جدیدی را برای مسافران پروازهای لغو شده در روز سه شنبه در نظر گرفته است. این شرکت اعلام کرد که تنها توانسته تنها ۵۰ درصد از این مسافران را روز دوشنبه با هواپیما به مقصد برساند.

 

این اعتصاب با حضور پرسنل پرواز، کارکنان فرودگاه و کارکنان حمل و نقل چمدان‌ها تا روز سه‌شنبه ادامه خواهد داشت. کارکنان بخش صنعت هوایی ایتالیا برای جبران نسبی تورم بالای امسال تقاضای افزایش حقوق دارند.

 

شبکه خبری «یورونیوز» اخیرا در زمینه فراگیر شدن اعتصاب‌ها در قاره اروپا نوشت که کارگران بخش حمل و نقل در سراسر اروپا در اعتراض به دستمزد پایین آماده اعتصابات سراسری هستند. بسیاری از کارمندان اروپایی از وضعیت خود ناراضی هستند، زیرا روند صعودی تورم حفظ شده و میزان افزایش دستمزدها متناسب با هزینه‌های زندگی نیست.

 

پیشتر، شرکت لوفت‌هانزای آلمان اعلام کرده بود که بیش از هزار پرواز خود را در آستانه اعتصاب کارمندان لغو کرده است. اعتصاب و کمبود کارکنان، شرکت‌های هواپیمایی از جمله لوفت‌هانزا را مجبور کرد تا پرواز‌ها را لغو کنند و این اقدام، باعث ایجاد صف‌های طولانی در فرودگاه‌های بزرگ شد./فارس

ارسال نظر