دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم

دریادار ایرانی: ساختاربندی 3 فرماندهی اقیانوسی نداجا انجام شده است

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: از منظر نیروی دریایی ارتش، فرماندهی‌ سه‌گانه اقیانوسی تشکیل شده و برای آن‌ها ساختاربندی هم انجام گرفته است. البته به دلیل اینکه باید به فراخور مأموریت هر کدام تجهیزات مناسب نیز به آن‌ها الحاق شود کار آن‌ها در مراحل نهایی قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا فرماندهی‌ اقیانوسی نیروی دریایی ارتش تشکیل شده است، گفت: از منظر نیروی دریایی ارتش این فرماندهی‌ها تشکیل شده و برای آن‌ها ساختاربندی نیز انجام گرفته است. البته به دلیل اینکه باید به فراخور مأموریت هر کدام تجهیزات مناسب نیز به آن‌ها الحاق شود کار آن‌ها در مراحل نهایی قرار دارد.

 

وی افزود: بیشتر هدف نیروی دریایی ارتش از تاسیس سه فرماندهی اقیانوسی این بود که تجهیزاتی که در آینده تولید می‌شود با محیط‌های اقیانوسی متناسب باشند. مضافاً بر اینکه حضور باید دائمی باشد و صرفاً این نیست که ما فقط عبور یا گشت‌زنی محدود داشته باشیم. یعنی یک حضور دائمی و گشت‌زنی دائمی که نیاز به سازوکارهای خود دارد.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش در پاسخ به این سوال که با توجه به حضور برخی کشورهای متخاصم در محدوده فرماندهی‌های اقیانوسی نداجا و عدم اتکای ناوگان این نیرو به خشکی در این محدوده، نحوه فعالیت این فرماندهی‌ها چگونه خواهد بود، گفت: این موضوع نیز در دستور کار ما قرار دارد و برای آن پیش‌بینی لازم را انجام داده‌ایم.

 

وی ادامه داد: یک نکته در باب تعویض کارکنان هست که این اتفاق می‌افتد چراکه قرار نیست افراد و کارکنان ما به صورت طولانی‌مدت در یکی از فرماندهی‌های اقیانوس حضور داشته باشند. البته تجهیزات ما در آن مناطق باقی خواهد ماند ولی تجهیزات در زمانی که باید اورهال شوند با وسیله جدید جایگزین می‌شوند.

 

دریادار ایرانی در پایان درباره فرماندهی سه گانه اقیانوسی نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: این در واقع یک افق برای آینده نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

 

گفتنی است؛ نیروی دریایی ارتش سه فرماندهی اقیانوسی در اقیانوس‌های آرام، اطلس و هند تاسیس کرده است./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار