اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

شناورهای سپاه به موشک‌هایی با برد 2 هزار کیلومتر مجهز شده است

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: برای اولین بار است که موشک‌های عمودپرواز و موشک‌هایی با برد 2 هزار کلیومتر روی کشتی‌های ما نصب شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 12
کد خبر: ۱۸۸۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار علیرضا تنگسیری در گفت‌وگویی رادیویی ضمن اشاره به اهمیت تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: اگر ما روایت نکنیم دشمنان آن طوری که می‌خواهد روایت می‌کند، مقام معظم رهبری از تبیین به عنوان یک جهاد نام برده است.

 

وی ادامه داد: اگر ما این کار را نکنیم زحماتی که شهدا، ایثارگران و جانبازان در طول انقلاب و هشت سال دفاع مقدس کشیده‌اند به هدر می‌رود، باید قبل از اینکه دشمن آن چیزهایی که حقیقت ندارد را به مردم جامعه القاء کند خودمان باید واقعیت ها را به مردم بگوییم و پیشرفت های جامعه را به مردم به خصوص جوانان نشان دهیم.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با بیان اینکه از حدود 4-5 ماه قبل راهیان پیشرفت را شروع کردیم گفت: چیزی بالغ بر ۱۰ هزار نفر از دانشجویان، دانش آموزان، اساتید و نخبگان را آوردیم و تجهیزات و تسحیلات نظامی را به آن‌ها نشان دادیم.

 

سردار تنگسیری گفت: در زمان طاغوت بیشترین برد موشک ما ۴۰ کیلومتر بود، اما امروز کمترین برد موشک‌های ما ۴۰ کیلومتر است؛ به علاوه با هر موشک، یک مستشار هم به کشور ما وارد می شد و آن‌ها برای خودشان اینجا آقایی می کردند و حق توحش هم می گرفتند.

 

وی افزود: در حال حاضر شناورها و موشک‌ها را خودمان می سازیم، تمام کسانی که این تجهیزات و قدرت نظامی ما را دیدند متفق‌القول می‌گفتند ما فکر نمی‌کردیم این همه کار صورت گرفته باشد و به اینجا رسیده باشیم. همه پیشرفت‌های ایران در حالی رخ داد که ما در شرایط سخت تحریم ها بودیم و این باعث می شود که این حس در این افراد به وجود بیاید که ما می توانیم.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: ما به لطف خدا به جای رسیدیم که در بحث تسلیحات نظامی قدم های بزرگی برداشته ایم به طوری که جزء چند کشور اول منطقه هستیم.

 

سردار تنگسیری به شناور شهید سلیمانی اشاره و خاطر نشان کرد: شناور شهید سلیمانی یک شناور منحصر به‌فرد است که به دست متخصصان ایرانی ایده پردازی، طراحی و ساخته شده است. این کار بزرگ به دست افرادی که درس خوانده دانشگاه های ایران بودند به نتیجه رسید.

 

وی عنوان کرد: برای اولین بار است که موشک‌های عمودپرواز و موشک‌هایی با برد ۲ هزار کلیومتر روی کشتی های ما نصب شده است. دشمن می‌داند ما چه می کنیم برای همین است تلاش دارد ما به اهدافمان نرسیم؛ برای همین برای ما مشکلاتی ایجاد کرده است.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: در زمان طاغوت ما جرات نداشتیم از کشتی هایی که وارد آب‌های ما می شوند بپرسیم چرا وارد شدند و برای چی وارد آب‌های ما شدند، اما امروز ۶ کشور انگلیس، آمریکا، فرانسه، نیوزلند، استرالیا اجازه ورد به آب‌های ایران را ندارند، وقتی وارد می شوند به سرعت وارد آب‌های همسایگان می شوند، این یعنی اقتدار./فارس

ارسال نظر