بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

واکنش بایدن به تهدید پوتین برای استفاده از بمب‌ اتم

واکنش بایدن به تهدید پوتین برای استفاده از بمب‌ اتم رئیس جمهور آمریکا تهدید «ولادیمیر پوتین» به استفاده از سلاح‌های اتمی تاکتیکی را واقعی خواند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا به اظهارات ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه درباره استفاده از «سلاحهای اتمی تاکتیکی» و استقرار آنها در خاک بلاروس واکنش نشان داد.

 

به گزارش رویترز، بایدن تاکید کرد، تهدید پوتین به استفاده از سلاحهای تاکتیکی واقعی است. روز شنبه نیز جو بایدن اعلامیه کرملین درباره استقرار این تسلیحات در خاک بلاروس را کاملا غیرمسئولانه خوانده بود.

 

واکنش تند آمریکا به مسکو در زمینه بمبهای اتمی تاکتیکی درحالیست که ایالات متحده از سالها پیش تعدادی از بمبهای اتمی خود را در آلمان مستقر کرده است. برخی گزارشها می‌گویند که ایالات متحده بیش از ۲۰ کلاهک اتمی در پایگاه هوایی «بوچل» آلمان مستقر کرده است.

 

بایدن که در جمعی از حامیان مالی تغییرات آب و هوایی در کالیفرنیا سخنرانی می‌کرد در ادامه حرفهای خود افزود: «دو سال پیش وقتی اینجا گفتم که نگران خشک شدن رودخانه کلرادو هستم همه مثل احمقها به من نگاه کردند. وقتی هم گفتم که تهدید پوتین به استفاده از تسلیحات تاکتیکی جدی است همه همینجوری به من نگاه کردند. اما الان هم می‌گویم این تهدید واقعی است.»

 

رئیس جمهور روسیه روز شنبه درباره استقرار بمبهای اتمی این کشور در بلاروس گفت: «این یک هشدار جدی به غرب است.»

 

وی در این‌باره اضافه کرد: «این دقیقاً به عنوان یک عنصر بازدارنده است تا همه کسانی که به فکر تحمیل یک شکست استراتژیک بر ما هستند از این شرایط غافل نباشند. اما مسکو در حال حاضر نیازی به متوسل شدن به سلاح‌های هسته‌ای نمی‌بیند، به همین دلیل هیچ تغییری در موضع هسته‌ای روسیه ایجاد نمی‌شود. تنها در صورت تهدید موجودیت دولت روسیه چنین اقدامی محتمل است».

 

روسیه با ۵۹۷۷ کلاهک اتمی برترین قدرت اتمی جهان محسوب می‌شود. کشورهای عضو ناتو در مجموع دارای ۵۹۴۳ بمب اتم هستند که بیشترین آن در اختیار ایالات متحده آمریکا با حدود ۵۴۲۸ کلاهک اتمی است.

 

هفته گذشته «الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس اعلام کرد که کشورش در حال دریافت اولین سری از بمب‌های تاکتیکی روسیه است. پوتین از زمستان گذشته اعلام کرده بود که قصد دارند به درخواست مینسک و در پاسخ به تهدید اوکراین علیه بلاروس بخشی از این سلاحها را در خاک بلاروس مستقر کنند.

 

علیرغم اظهارات بایدن، ایالات متحده گفته که قصد ندارد موضع خود در قبال سلاح های هسته‌ای تاکتیکی را در واکنش به استقرار این سلاح‌ها تغییر دهد و تاکید کرده فعلا هیچ نشانه‌ای مبنی بر آماده شدن روسیه برای استفاده از سلاح هسته‌ای ندیده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده