مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس

هشدار به نتانیاهو؛ صهیونیست‌ها در آستانه جنگ داخلی هستند

هشدار به نتانیاهو؛ صهیونیست‌ها در آستانه جنگ داخلی هستند رئیس اسبق ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی نسبت به احتمال وقوع جنگ داخلی در سرزمین های اشغالی به نتانیاهو هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، «دن حالوتس» رئیس اسبق ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی روز سه شنبه در مصاحبه با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به تلاش های کابینه نتانیاهو به منظور از سرگیری روند رسیدگی و تصویب لایحه کاهش اختیارات دستگاه قضایی بدون جلب نظر جریان اپوزسیون رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد.

 

حالوتس اظهار داشت این روند می‌تواند به احیای مجدد اعتراضات سراسری به مراتب بزرگ تر از آنچه که تا به امروز شاهد آن بوده ایم، بینجامد.

 

رئیس اسبق ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی در بخش پایانی سخنان خود افزود در صورت اصرار نتانیاهو به منظور پیشبرد روند موجود در موضوع لایحه اصلاحات قضایی این روند می‌تواند به جنگ داخلی در اسرائیل منتهی شود.

 

نتانیاهو در جلسه اخیر کابینه رژیم صهیونیستی اعلان کرده بود که در هفته جاری روند از سرگیری بررسی و تصویب لایحه اصلاحات قضایی که از سوی مخالفین از آن با عنوان کودتای قضایی یاد می شود را آغاز خواهد کرد.

 

تلاش های نتانیاهو به منظور اصلاح و کاهش اختیارات دستگاه قضایی به ویژه دادستانی عالی و دادگاه ها در شرایطی است که در روزهای اخیر اخبار فراوانی در رابطه با شکاف در بدنه ائتلاف حاکم در سرزمین‌های اشغالی به گوش می‌رسد.

 

علاوه بر این برخی منابع صهیونیستی از کاهش قدرت نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حزب متبوعش، لیکود، خبر می‌دهند و احتمال شکاف و انشقاق در درون این حزب را دور را از ذهن نمی‌دانند.

 

شکاف در بدنه حزب لیکود در جریان انتخاب دو نماینده ائتلاف حاکم و جریان اپوزیسیون در ترکیب «کمیته گزینش قضایی» به اوج خود رسید و مشخص شد برخلاف دستورالعمل نتانیاهو به منظور خودداری نمایندگان حزب لیکود و ائتلاف حاکم از رای دهی به نامزد جریان اپوزیسیون برخی از نفرات این حزب در تضاد با خواسته نتانیاهو در رای گیری مخفی به «کارین الحرار»، نامزد جریان اپوزیسیون رای مثبت داده‌اند.

 

این مسئله خشم نتانیاهو را برانگیخته و سبب شده تا وی با خائن خواندن برخی نفرات در درون حزب لیکود از دست‌های پنهان در داخل این حزب برای به زیر کشیدن وی از قدرت سخن بگوید./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار