غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

امیر قطر: به دنبال توسعه همه جانبه روابط با ایران هستیم

امیر قطر در دیدار حسین امیرعبداللهیان با اشاره به جایگاه ویژه ایران برای قطر در منطقه گفت: به دنبال توسعه همه جانبه روابط با ایران هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از ظهر امروز سه شنبه ۳۰ خرداد ماه با «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر در محل دیوان امیری دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وزیر امور خارجه در این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌های گرم آیت‌الله رئیسی به امیر قطر، با اشاره به تلاش‌ها و ابتکارات خوب قطر در سال‌های اخیر در کمک به حل و فصل مشکلات منطقه، از این تلاش‌ها قدردانی کرد.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به روابط سیاسی ممتاز ایران و قطر، بر ضرورت گسترش روابط اقتصادی دو‌ کشور همپای سطح روابط سیاسی نزدیک دو کشور تاکید کرد.

 

امیرعبداللهیان برگزاری نشست کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در آینده نزدیک را مورد اشاره قرار داد و آن را فرصت مناسبی برای سرعت بخشیدن به همکاری‌های تجاری و اقتصادی برشمرد.

 

موضوع حمل و نقل و ترانزیت دریایی از طریق بنادر دو‌ کشور از دیگر موضوعات مورد گفت‌وگو در این دیدار بود که با پاسخ مثبت امیر قطر همراه بود.

 

وزیر امور خارجه درباره مسائل منطقه‌ای بر ضرورت همکاری‌های مشترک در راستای صلح و ثبات و امنیت در منطقه و همچنین منافع ملت‌های منطقه تاکید کرد.

 

تحولات افغانستان، موضوع فلسطین و دیگر موضوعات منطقه‌ هم از دیگر موضوعات مورد گفت‌وگو در این دیدار بود.

 

امیر قطر نیز ضمن ابلاغ سلام‌های گرم خود به آیت‌الله رئیسی، تأکید کرد که ایران در منطقه برای این کشور از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و به روابط موجود دو کشور افتخار می‌کنیم.

 

تمیم بن حمد آل ثانی بر اهمیت توسعه روابط اقتصادی دو کشور تاکید و روابط ایران و قطر را مستحکم و صادقانه خواند.

 

وی با بیان اینکه روابط اقتصادی در حال پیشرفت است، یادآور شد: البته به اهداف خود در این زمینه نرسیده‌ایم و باید تلاش کنیم این روابط را به سطح مطلوب برسانیم.

 

وی بر همکاری‌ها بین بنادر دو کشور تاکید کرد.

 

امیر قطر در پایان گفت که این کشور به دنبال توسعه همه جانبه روابط با ایران است./ فارس

ارسال نظر