کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی

بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی نشست دوحه در بیانیه پایانی خود تاکید کرد که همبستگی مطلق با قطر و حمایت از هر اقدامی که برای بازدارندگی اتخاذ کند را اعلام می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 15
کد خبر: ۲۸۹۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، سران کشور‌های عربی و اسلامی در بیانیه، تاکید کردند: حمله به مکانی بی‌طرف که نقش میانجی‌گری در بحران غزه را ایفا می‌کرد، نه‌تنها نقض آشکار قوانین بین‌المللی است بلکه روند تلاش‌های جهانی برای تحقق صلح را نیز با مانع جدی مواجه کرده است.

سران کشور‌های عربی و اسلامی ضمن اعلام «همبستگی مطلق» با قطر، حمایت کامل خود را از هرگونه اقدام این کشور برای پاسخ به تجاوز اسرائیل اعلام و همچنین از موضع «متمدنانه و حکیمانه» قطر در مواجهه با این حمله غافلگیرانه تقدیر کردند.

این بیانیه همچنین با تاکید بر حمایت از تلاش‌های میانجی‌گرانه قطر، مصر و آمریکا برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه، نقش سازنده دوحه در تقویت امنیت منطقه‌ای را ستود.

بیانیه پایانی نشست، در ادامه با رد هرگونه تلاش برای توجیه تجاوز اسرائیل، تهدیدات مکرر این رژیم مبنی بر احتمال حملات مجدد به قطر را محکوم کرد.

شرکت‌کنندگان در این باره هشدار دادند که هدف اصلی این حملات، تضعیف نقش میانجی‌گری و جلوگیری از توقف تجاوزات به غزه است. همچنین بر لزوم مقابله با طرح‌های اسرائیل برای تحمیل واقعیت‌های جدید در منطقه و تهدید امنیت جمعی کشور‌های عربی و اسلامی تأکید شد.

این بیانیه همچنین ضمن محکوم کردن سیاست‌های رژیم صهیونیستی که منجر به فاجعه انسانی بی‌سابقه در غزه شده، هرگونه تلاش برای کوچاندن فلسطینی‌ها را غیرقابل قبول دانست و با هشدار نسبت به پیامد‌های خطرناک تصمیمات احتمالی اسرائیل برای الحاق بخش‌هایی از اراضی اشغالی، خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف تجاوزات مکرر اسرائیل شد.

سران حاضر در نشست از تلاش‌ها برای پایان دادن به مصونیت اسرائیل از مجازات حمایت و بر ضرورت هماهنگی جهت تعلیق عضویت این رژیم در سازمان ملل متحد تأکید کردند. همچنین با استقبال از تصویب «اعلامیه نیویورک» در مجمع عمومی سازمان ملل درباره راه‌حل دو کشوری، مخالفت خود را با سوءاستفاده رژیم صهیونیستی از اسلام‌هراسی برای توجیه نقض‌های حقوق بشری اعلام داشتند./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار