اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

پوری حسینی: از نماینده مجلس شکایت کردیم

رئیس کل سازمان خصوصی سازی با اشاره به این که گرچه نسبت فامیلی داشتن با من برای کسی ممنوعیتی در فعالیتهای اقتصادی ایجاد نمی کند، گفت: خریدار شرکت ایران ایرتور، هیچ نسبت فامیلی با من نداشته و ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 12
کد خبر: ۱۹۰۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، پوری حسینی در خصوص واگذاری شرکت هواپیمایی ایران ایرتور گفت: 95 درصد از سهام این شرکت بعد از چند جلسه بررسی در هیأت واگذاری، بر اساس مصوبه جلسه مورخ 22/8/1389 آن هیأت از طریق برگزاری مزایده در فرابورس عرضه و به شرکت هسایار (80 درصد) و احیاء صنایع خراسان (15 درصد) فروخته می شود.

 

رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: خریداران پس از پرداخت حصه نقدی و تحویل شرکت، نه تنها در بهبود شرایط نامناسب و در حال فروپاشی شرکت توفیق چندانی کسب نمی کنند، بلکه از عهده پرداخت اقساط سازمان خصوصی‌سازی هم بر نمی آیند تا اینکه سازمان در اجرای قرارداد فی مابین و برای وصول مطالبات خود، سهام در وثیقه را برای فروش به مزایده می گذارد.

 

وی ادامه داد: سهام در وثیقه سازمان خصوصی سازی برای وصول مطالبات، سه بار در سال 1393 به عرضه عمومی گذاشته می شود، ولی با استقبال مواجه نمی شود.

 

به گفته پوری حسینی، نوبت چهارم قیمت پایه تعدیل می شود ولی باز هم خریداری پیدا نمی شود، تا اینکه در نوبت پنجم و در سال 1394 با قیمت پایه نوبت چهارم، یک نفر تمایل به خرید نشان می دهد و سهام را از طریق شرکت در مزایده عمومی خریداری می کند.

 

وی اضافه کرد: خوشبختانه خریدار بعدی، نه تنها تمامی اقساط خود را به موقع پرداخت می نماید بلکه شرکت را به طور کامل متحول نموده و یک شرکت ورشکسته و در حال نابودی را به شرکتی سرحال و کارآمد تبدیل می سازد.

 

رئیس کل سازمان خصوصی سازی اذعان داشت: یکی از نمایندگان محترم مجلس بدون ارائه هیچگونه مبنا و مرجع، یک بار قیمت 500 میلیارد تومان و سپس 700 میلیارد تومان و در نهایت 1000 میلیارد تومان را برای ارزش این شرکت اعلام و اظهار می کند که اخیراً این شرکت از طریق مذاکره واگذار شده و خریدار هم تعهد خود را عمل ننموده و وجه معامله را پرداخت نمی کند.

 

وی اظهار داشت: تمام اظهارات به شرح فوق کذب و ناصحیح است و سازمان خصوصی سازی علیه اظهارات ایشان به اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی نزد مرجع قضایی شکایت کرده است.

 

پوری حسینی تصریح کرد: در اقدامی بسیار زشت و نادرست، یکی از سایت های خبری، اظهار کرده که خریدار این شرکت نسبت فامیلی با اینجانب دارد. گرچه نسبت فامیلی داشتن با من برای کسی ممنوعیتی در فعالیتهای اقتصادی ایجاد نمی کند مگر به حکم قانون، لکن به همین مناسبت اعلام می دارم که هیچ یک از خریداران سهام بلوکی فروخته شده توسط سازمان خصوصی سازی از جمله سهام شرکت ایران ایرتور، هیچ نسبت فامیلی با من نداشته و ندارند.

 

وی گفت: سازمان خصوصی سازی در هیچ یک از واگذاری ها، تخلفی مرتکب نشده است و فضای مسموم فعلی نتیجه تلاش عده ای برای مخدوش نمودن و سیاه جلوه دادن سیمای مدیران دلسوز نظام از یک سو و عدم حمایت های لازم و روشنگری از سوی برخی عزیزان می باشد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر