سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

وزارت بهداشت: بروز کم شنوایی در ایران ۳.۷ در هزار تولد برآورد شده است

رئیس اداره سلامت گوش و مراقبت از شنوایی وزارت بهداشت اعلام کرد: بیش از ۵۰ درصد موارد کم شنوایی و ناشنوایی در بزرگسالان و ۶۰ درصد در کودکان قابل پیشگیری است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر سعید محمودیان در کارگاه آموزشی تبیین استانداردها، فرایند‌ها و ثبت خدمات مراقبت از گوش وشنوایی نوزادان و کودکان در سطوح مختلف نظام ارجاع گفت: وضعیت بیماری کم شنوایی در دنیا مهم تلقی می‌شود و بار بیماری آن روند افزایشی دارد، به طوری که از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۰ از رتبه ۱۳ به رتبه ۳ بار بیماری‌ها تبدیل شده است و در حال حاضر ۶.۸ درصد بار کلی بیماری‌ها به کم شنوایی تعلق دارد.

وی با بیان این که در کشور ایران بروز این بیماری به میزان ۳.۷ در هزار تولد برآورد شده است، افزود: وزارت بهداشت با ادغام برنامه سلامت شنوایی در نظام شبکه و با کمک ذی نفعان، تلاش می‌کند تا به اهداف مورد نظر در پیشگیری و کنترل این بیماری در سنین نوزادی، کودکی، میانسالی و سالمندی دست یابد.

رئیس اداره سلامت گوش و مراقبت از شنوایی وزارت بهداشت بیان داشت: در راستای تقویت برنامه غربالگری و بهبود خدمات تشخیصی و درمانی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران مقرر شد، یک دستگاه AABR توسط معاونت درمان دانشگاه برای بیمارستان بوعلی سینا ساری خریداری شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، دانشیار دپارتمان و مرکز تحقیقات گوش، گلو، بینی و سروگردن پژوهشکده سلامت حواس پنجگانه، دانشگاه علوم پزشکی ایران در ساری اظهار کرد: نوزادی که متولد می‌شود باید تا قبل از یک ماهگی برای شنوایی غربالگری شود. اگر در غربالگری مشکوک تشخیص داده شود، قبل از سه ماهگی باید تشخیص قطعی برایش انجام داده شود و اگر تشخیص قطعی داده شد، قبل از ۶ ماهگی باید درمان شروع شود. / ایسنا

ارسال نظر