ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین

حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین پلیس آلبانی با حکم دادگاه این کشور و به دلیل عدم رعایت توافق میان تیرانا و گروهک منافقین به مقر تروریست‌های این گروهک حمله کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری سه شنبه بعد از ظهر از حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین در این کشور خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری آلبانی دیلی نیوز، پلیس آلبانی اعلام کرد که بر اساس حکم دادگاه آلبانی و به دلیل نقض توافقات صورت گرفته، پلیس به این مقر حمله کرده که با مقاومت تروریست‌های منافق مواجه شده است.

وزارت کشور آلبانی نیز به تنش‌ها و درگیری‌های رخ داده در روز سه شنبه در کمپ اشرف در منطقه «مانز» واکنش نشان داد. این وزارتخانه گفته عملیات امروز در راستای اجرای قانون ویژه پیگرد علیه فساد و جنایت سازمان یافته و همچنین تصمیم دادگاه ویژه مربوط به فساد و جنایت سازمان یافته انجام شده است.

وزارت کشور آلبانی تاکید کرد که گروهک تروریستی منافقین از توافقات مربوط تبعیت نکرده درحالیکه مداخله امروز پلیس در تطابق با قوانین موجود بوده است. این وزارتخانه همچنین مقاومت از سوی ساکنان کمپ اشرف را در برابر اقدام پلیس تایید کرده است.

وزارت کشور آلبانی در خصوص ادعای کشته شدن بعضی از اعضای این گروهک اعلام کرد که درحال بررسی موضوع است.

در بیانیه وزارت کشور آلبانی آمده است، تصمیم دادگاه نتیجه اقدامات گروهک منافقین بوده که با تعهدات آن‌ها در سال ۲۰۱۴ یعنی در زمان استقرار این گروه در آلبانی داده بودند در تعارض بوده است.

این بیانیه می‌افزاید، متاسفانه این گروه به این تعهدات عمل نکرده و توافق را نقض کرده است.

پلیس آلبانی با بیان اینکه کمپ اشرف همچنان دارای تنش است اعلام کرد که حدود ۱۰۰۰ نفر از ساکنان این کمپ در محوطه آن در حال تظاهرات علیه آلبانی هستند. پلیس همچنین از درگیری میان نیرو‌های پلیس آلبانی و اعضای گروهک منافقین خبر داده‌اند.

آلبانی دیلی نیوز به نقل از اعضای این گروهک گزارش داده که پلیس آلبانی ۷۰ نفر از اعضای این گروهک را بازداشت کرده است، اما دولت تیرانا هنوز رسما آن را تایید نکرده است.

پلیس فرانسه نیز اخیرا اعلام کرده است که به گروهک تروریستی منافقین اجازه نخواهد داد که گردهمایی سالانه خود را در پاریس برگزار کنند. / فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار