پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۲

بازار سهام روز سه‌شنبه هم روندی مشابه روز دوشنبه داشت و تمامی شاخص‌های بازار درجا زدند. به این ترتیب تله رکودی بازار سهام تنگ‌تر شد. آیا این روند قرار است در روزهای آینده هم ادامه داشته باشد؟
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۸ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شاخص کل بورس در پایان معاملات روز سه‌شنبه مانند روز دوشنبه، تنها اندکی به ارتفاع خود افزود و حدود دو هزار و ۷۰۰ واحد، معادل ۰.۱۳ درصد رشد کرد. به این ترتیب شاخص کل در پایان معاملات روز سه‌شنبه در سطح دو میلیون و ۱۶۶ هزار واحدی ایستاد.

همچنین شاخص هم‌وزن در روز سه‌شنبه همسو با شاخص کل حرکت و حدود ۰.۱۲ درصد رشد کرد تا در نهایت در ارتفاع ۷۳۸ هزار و ۸۶۴ واحدی به کار خود پایان دهد.

شناسایی رفتار رکودی بازار

در این میان با گذر از حرکت کند شاخص‌های بازار، آنچه بیشتر نشانه‌های رکود بازار سهام را روشن می‌کند، حجم و ارزش معاملات است. روز سه‌شنبه حجم معاملات با ریزش نسبت به روزهای قبل مواجه شد و به هشت میلیارد و ۷۰۰ میلیون برگه سهم رسید. در همین حال، ارزش معاملات به پنج هزار و ۴۴۱ میلیارد تومان رسید.

گفتنی است بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی هم حکایت از خروج سرمایه حقیقی‌ها از بازار سهام دارد. به نحوی که شاخص ورود و خروج سرمایه در پایان معاملات بورس روز سه‌شنبه، خبر از خروج ۸۹ میلیارد تومانی پول از بورس می‌دهد.

پیش بینی بورس چهارشنبه

رفتار سرمایه‌گذاران در تمامی بازارهای مالی و سرمایه‌ای حاکی از توقف ورود سرمایه به بازارهاست. دلیل اصلی این رفتار نیز ابهامی است که عملکرد دولت ایجاد کرده است.

معامله‌گران هنوز نمی‌دانند که تا چند ماه آینده قرار است چه تحولی در روابط بین‌المللی رخ دهد؛ آیا در پی برخی گشایش‌های سیاسی قرار است گشایش اقتصادی نیز روی دهد یا خیر؟ همین ابهامات و سوالات سبب شده است اغلب معا

معامله‌گران در تمامی بازارها از جمله بازار سهام، دست به نقد باشند تا مشخص شود روند اقتصاد کشور به کدام سو خواهد بود./تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار