آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

پناهندگان افغان در اندونزی کفن پوشیدند + عکس

پناهندگان افغان در اندونزی کفن پوشیدند + عکس شماری از پناهندگان افغان با پوشیدن کفن، رو‌به‌روی دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان و در روز جهانی پناهنده، به‌وضعیت بلا تکلیف خود اعتراض کردند.
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۴ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شماری از پناهندگان افغان، ۲۰ ژوئن در شهر مکاسار اندونزی، با پوشیدن کفن، رو‌به‌روی دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان و در روز جهانی پناهنده، به‌وضعیت بلا تکلیف خود اعتراض کردند.

این پناهندگان افغان که اغلب بیش ۱۰ سال است بدون دورنمای روشن در اندونزی هستند از سازمان ملل و کشور‌های پناهنده‌پذیر خواستند تا به به پرونده‌های پناهجویی‌شان رسیدگی کنند. / فرارو

 

پناهندگان افغان در اندونزی کفن پوشیدند + عکس

پناهندگان افغان در اندونزی کفن پوشیدند + عکس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار