پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار

پایان اختلاف ۱۲ ساله ایران و هند برای توسعه بندر چابهار

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از حل بخش زیادی از اختلاف ایران و هند برای توسعه بندر چابهار خبر داد و گفت: در حال مذاکره با چینی ها برای ورود کشتی های ایرانی به ۲ بندر این کشور هستیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی اکبر صفایی با اشاره به سفر هفته گذشته هیئت هندی به ایران، اظهار کرد: بر این اساس مذاکرات خوبی برای حل اختلافات در خصوص قرارداد بلند مدت توسعه بندر چابهار انجام شد.

 

وی ادامه داد: طی 12 سال اخیر در رابطه با قرارداد بلند مدت با هندی ها اختلافاتی داشتیم. در مذاکرات اخیر موارد اختلافی تا حد زیادی حل شد. امیدواریم در سفر آتی هندی ها چند مورد کوچک باقیمانده حل و قرارداد بلندمدت توسعه بندر چابهار امضا شود.

 

وی با بیان اینکه قرار نبوده اختلاف ایران و هند در دادگاه‌های بین‌المللی مطرح شود، افزود: این یک مسئله بین دو کشور دوست است که به زودی برطرف شده و سرمایه گذاری هندی ها در بندر چابهار نهایی می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تکلیف ما ه 68 قانون برنامه ششم توسعه برای ایجاد سازمان توسعه سواحل مکران گفت: بر اساس اساسنامه این سازمان، شاهد هم افزایی بین ارگان های دریایی در این باره خواهیم بود و مشکلی در دولت ایجاد نمی کند.

 

صفایی با اشاره به اینکه سازمان توسعه سواحل مکران به توسعه سواحل کشور کمک خواهد کرد به ورود کشتی های ایران به بنادر چین اشاره و اضافه کرد: در این رابطه با مذاکرات انجام شده برخی از بنادر چین جایگزین شد؛ 2 بندر چین که قبلاً به روی کشتی های ایرانی بسته بودند بازگشایی شده اند.

 

وی تاکید کرد: مذاکره برای ورود کشتی های ایرانی به 2 بندر دیگر چین نیز در حال پیگیری است، خوشبختانه شرایط ورود کشتی های ایرانی به بنادر چین نسبت به گذشته بسیار بهتر شده است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار