جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید

انعقاد قرارداد با روسیه برای ساخت ۶ فروند کشتی

انعقاد قرارداد با روسیه برای ساخت ۶ فروند کشتی مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از انعقاد قرارداد با روسیه برای ساخت شش فروند کشتی در دریای خزر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی‌اکبر صفایی در حاشیه سومین نشست سه‌جانبه ایران-هند و روسیه در جمع خبرنگاران درباره توافقات انجام شده با هند و روسیه در حوزه حمل‌ونقل دریایی با بیان اینکه با تعهد ارائه شده توسط بخش‌های خصوصی ایران، هند و روسیه ترانزیت از این مسیر رونق بیشتر می‌گیرد، گفت: در خصوص سرمایه‌گذاری روسیه در بنادر شمالی کشور به توافقات قابل توجهی دست یافتیم و در حال تهیه قرارداد هستیم.

وی با اشاره به انجام توافقات با روسیه در خصوص ورود و ساخت کشتی‌های جدید نیز گفت: با تسهیلات خوبی که از سوی روسیه برای واردات کشتی در نظر گرفته شد تا کنون ۳۰ فروند کشتی وارد دریای خزر شده که در کاهش نرخ تمام شده حمل‌ونقل دریایی بسیار تاثیر گذار است.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: درباره ساخت کشتی در دریای خزر چه در روسیه و چه در ایران نیز قراردادهایی برای ۴ فروند کشتی در ایران و ۲ فروند کشتی در داخل روسیه به توافق دو کشور رسید و مقرر شد روسیه عدد قابل توجهی از فاینانس در اختیار شرکت‌های ایرانی و سایر شرکت‌هایی که قصد ساخت کشتی در روسیه دارند، قرار دهد.

صفایی گفت: همچنین درباره توسعه ناوگان در دریای جنوب که هند و کشورهای حوزه خلیج فارس را به بندرعباس وصل می‌کند و سرمایه‌گذاری کشورهای حوزه خلیج فارس در حال تهیه قرارداد هستیم تا در بنادر شهید رجایی در مسیر ریلی و فعالیت‌های بندری، ساخت و خرید کشتی و حتی لایروبی سرمایه‌گذاری کنند. در این جلسه به تفاهمات جدیدی در این حوزه دست یافتیم و به عملیاتی کردن این توافقات نزدیک‌تر شدیم.

مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی درباره حجم ترانزیت دریایی کشور اظهار کرد: سالیانه بیش از ۱۰ میلیون تن ترانزیت کالا در مسیر کریدور شمال به جنوب انجام می‌شود که عمدتا از طریق دریا وارد شده و از مسیر ریلی و جاده‌ای به سمت شمال ادامه می‌یابد.

طبق اعلام وزارت راه، صفایی با بیان اینکه همه تلاش ما برای افزایش تسهیلات در حوزه زیرساخت‌ها، روبنایی و رفع مشکلات ترانزیت است، افزود: تا کنون نیز همه کشورهای عضو کریدور شمال به جنوب نیز در همین مسیر فعالیت کردند.

مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی خاطر نشان کرد: پایان سال ۲۰۲۳ جلسه‌ای درباره همه این موضوعات مطرح شده با ۱۳ کشور عضو کریدور شمال_ جنوب برگزار خواهد شد و ایجا دبیرخانه دائمی برای کشورهای عضو نیز از دیگر موضوعات مورد پیگیری است.

گفتنی است، نشست سه‌جانبه ایران، هند و روسیه با هدف تسهیل ترانزیت در مسیر کریدور شمال- جنوب با حضور مقامات کشورهای مختلف در تهران برگزار شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار