سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود

مرتضوی: حق پرستاری و یارانه مراکز غیر دولتی امسال 40 درصد افزایش می یابد

وزیر کار از افزایش 40 درصدی حق پرستاری و یارانه مراکز غیر دولتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر،صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: تفاهم‌نامه‌ای میان چند دستگاه اجرایی از جمله وزارت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، وزارت آموزش و پرورش، کمیته حضرت امداد حضرت امام، بسیج سازندگی و دانشگاه آزاد اسلامی تحت عنوان طرح تابستانه مهارت منعقد شد که مقرر شده است در تابستان ۱۴۰۲ برای آموزش و حرفه‌آموزی بازماندگان از تحصیل و آحاد مختلف جامعه برنامه‌ریزی شود.

 

وی افزود: نکته دوم اینکه افزایش ۴۰ درصدی حق پرستاری و یارانه مراکز غیردولتی در سال ۱۴۰۲ است که از سوی همکاران ما در سازمان بهزیستی موفقیت‌آمیز آغاز شده است. بخشی از مشکلات مددجویان عزیز برطرف می‌شود.بحث سوم ارائه آموزش‌های مهارتی به ۱۶۲ هزار سرباز وظیفه در سال جاری طی تفاهمنامه‌ای که با سازمان فنی و حرفه‌ای و ستاد کل نیروهای مسلح منعقد شده است انجام خواهد شد.

 

مرتضوی خاطرنشان کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقدامات ویژه‌ای را در حوزه سلامت کارگران انجام داده است، تدوین سند برنامه ملی پیشگیری از اعتیاد و تدوین برنامه ارتقای سلامت روان جامعه کار و تولید، بازنگری در برنامه مشترک ارائه مراقبت‌های بهداشتی به بیمه‌شدگان پس از ۳۰ سال، رشد ۳۰۰ درصدی تاسیس خانه های بهداشت کارگری و تاسیس حدود هزار ایستگاه بهگر در بنگاه‌های ۲۰ تا ۵۰ نفر در سال ۱۴۰۱، رشد ۵۰۰ درصدی برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارگران در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ و خبر پایان این است که انتخاب جمهوری اسلامی ایران به ریاست گروه منطقه آسیا و اقیانوسیه در سازمان بین‌المللی کار موسوم به آی ال او ILO است.

 

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در حاشیه هیات در پاسخ به سوالی درخصوص میزان استقبال مردم از کالابرگ الکترونیکی گفت: در ابتدا مردم استقبال زیادی به نسبت کالابرگ الکترونیکی نشان ندادند ولی با تمهیداتی که دولت اندیشید اقبال مردم روز به روز در حال افزایش است. دولت تمهیدات دیگری در این زمینه در دست اجرا دارد که با این اقدامات حتما از کالابرگ الکترونیکی استقبال عمومی خواهد شد.

 

وی در پایان تاکید کرد: دولت بنای قطع یارانه نقدی مردم را ندارد. اما کسانی مشمول یارانه مضاعف می شوند که کالا خریداری کنند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده