قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

خشم نتانیاهو از عملیات‌های مقاومتی

خشم نتانیاهو از عملیات‌های مقاومتی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در یانه موج جدید ناامنی و در واکنش به عملیات مقاومتی جدید فلسطینی‌ها در شهرک اشغالی «عیلی»، مدعی شد که مجازات چنین اقداماتی مرگ یا زندان خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی شب گذشته (سه‌شنبه، ۲۰ژوئن) در واکنش به عملیات‌ جدید مقاومتی در سرزمین‌های اشغالی توئیت تهدیدآمیز منتشر کرد.

 

طبق گزارش شبکه «آی‌۲۴»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در صفحه رسمی خود، علی‌رغم شکست‌های امنیتی مکرر اذعان کرد: اسرائیل طی چند ماه گذشته ثابت کرده است که بدون استثنا با تمام عاملان عملیات تسویه حساب کرده و و هرکسی را که به آن آسیب می‌زند، یا خواهد کُشت و یا زندانی خواهد کرد.

 

روز گذشته، سه‌شنبه رسانه‌های عبری از کشته شدن ۴ صهیونیست شهرک‌نشین در عملیات تیراندازی فلسطینی‌ها در نزدیکی پمپ بنزین شهرک اشغالی «عیلی»، واقع در شمال کرانه باختری خبر دادند؛ براساس گزارش‌ها، ۴صهیونیست دیگر هم در این عملیات زخمی شدند.

 

نتانیاهو بعد از این عملیات و در حالی که کابینه‌اش تاکنون در کشف و مدیریت این عملیات‌ها بسیار ضعیف عمل کرده، مدعی شد: گزارش‌های میدانی از آن عملیات را به صورت دست اول دریافت می‌کند و این امر نشان می‌دهد که همه گزینه‌ها برای اسرائیل در جهت پاسخ به عملیات‌ها یا حملات و تیراندازی‌ها باز است.

 

ارتش رژیم صهیونیستی درباره این عملیات بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد: گزارش‌های دریافتی حاکی از آن است که چند جوان فلسطینی این عملیات را در نزدیکی یک پمپ بنزین در منطقه بیشوف انجام دادند؛ نیروهای ارتش موفق شدند یکی از تیراندازان را متوقف کنند و حالا به تعقیب مظنونان دیگر ادامه می‌دهند.

 

روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» روز گذشته درباره جزئیات این عملیات گزارشی منتشر کرده و نوشت: ۳مرد مسلح فلسطینی، عملیات تیراندازی را با تفنگ M۱۶ انجام دادند؛ نام مجری اصلی این عملیات که بلافاصله پس از تیراندازی کشته شد، «مهند فالح شحاده» و اهل روستای حواره در جنوب نابلس بوده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار