پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

قلعه‌نویی:همدلی مهم‌ترین عامل موفقیت تیم ملی بود

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: همدلی مهم‌ترین عامل موفقیت تیم ملی بود و این وحدت بی‌سابقه است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر قلعه‌نویی در جریان بازگشت کاروان تیم ملی از تورنمنت کافا که با قهرمانی ملی‌پوشان ایران همراه بود، با اشاره به بازی آخر این تیم برابر ازبکستان اظهار داشت: اصلا به مسائل فنی کاری ندارم. در نیمه اول دو بازیکن ما مصدوم شدند. بعد از مصدومیت بیرانوند، از عزت‌اللهی خواستم که از زمین خارج شود اما گفت می‌خواهد بازی کند. این اولین برد و موفقیت ما بود زیرا بازیکنان همدل بودند.

وی افزود: این وحدتی که در تیم ملی وجود دارد، کم‌سابقه است. ازبکستان تیم قوی بود. از طرفی قرقیزستان هم که برابر روسیه به تساوی رسیده و به عمان یک بر صفر باخت هم تیم خوبی بود.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اضافه کرد: بازی دیروز، سنگین بود. توانستیم برابر ازبکستان برنده شویم. دوست داریم با تیم‌های بزرگ‌تر بازی کنیم و من هم به فدراسیون نامه دادم اما یکسری مسائل هست که نمی‌خواهم به آن‌ها وارد شوم.

قلعه‌نویی در رابطه با وضعیت علیرضا بیرانوند پس از مصدومیت گفت: اتفاق بدی افتاد. علیرضا فردا یا پس‌فردا جراحی می‌شود. کنارش هستیم و فکر نمی‌کنم بیش از ۶ یا ۷ هفته مصدومیتش طول بکشد. برای او التماس دعا داریم که زودتر سلامتی‌اش را به دست بیاورد.

سرمربی تیم ملی درباره بازی‌های دوستانه آینده این تیم نیز افزود: برنامه‌های‌مان را به صورت کتبی داده‌ایم و بستگی دارد که فدراسیون بتواند این برنامه‌ها را عملی کند یا خیر. ما هم دوست داریم در شهریور از فیفادی نهایت استفاده را کنیم اما نیاز به استراحت دارم چون یک سال است که درگیر مسابقات ملی و باشگاهی هستم. بعد از تعطیلات نشستی را برگزار می‌کنیم و درباره آینده تصمیم می‌گیریم.

قلعه‌نویی درباره همدلی بازیکنان تیم مای نیز یادآور شد: من در ۲۰۰۷ هم در تیم ملی حضور داشتم. این تیم واقعا همدل است. یک ریزه‌کاری‌هایی هم وجود دارد که نیازی به توضیح دادن نیست. بزرگان تیم ملی و کادر فنی هم به من کمک می‌کنند و در راس آن هم (مهدی)محمدنبی(نایب رئیس فدراسیون) با تجارب خود به ما کمک می‌کند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار