پزشکیان: ایران به دنبال حل مسئله هسته‌ای از مسیر دیپلماتیک است دیدار پزشکیان و پوتین در چین دیدار پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای پزشکیان: مقاومت مردم ایران گزینه نظامی را بی‌اثر می‌سازد عزیزی : حمله پهپادی اسرائیل به ایران از خاک آذربایجان بوده است وزیر دفاع: اعضای شانگهای باید امنیت اقتصادی و امنیتی منطقه را تامین کنند معاون پزشکیان: یکی از عوامل جاسوسی در کشور فیلترشکن ها بوده اند امضای اسناد اجلاس سران شانگهای توسط پزشکیان سرلشکر موسوی: حملات اسرائیل به یمن مصداق بارز جنایت جنگی است پیام تسلیت آیت‌الله آملی‌لاریجانی در پی شهادت جمعی از مقامات یمن رئیس جمهور: شانگهای در راستای ایجاد جهان صلح‌آمیزتر گام بردارد سردار جوانی: پیشرفت ایران جز از طریق مقاومت میسر نیست/ ۸۰ درصد مردم مخالف محدودیت توان هسته‌ای‌اند پیام تبریک رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان قالیباف واگذاری اختیارات به استانداران را خلاف قانون اعلام کرد استاندار خراسان رضوی: نصب مجسمه فردوسی مانعی ندارد، اینها نماد‌های اقتدار ایران اسلامی هستند

هیچ عجله ای در مجمع برای رسیدگی به CFT و پالرمو وجود ندارد

مصباحی مقدم تاکید کرد: پیوستن به دولایحه باقی مانده در شرایط تحریمی غلط است. اقتضا ء این دو کنوانسیون این است که تمام مبادلات ما در سطح بین المللی شفاف باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 12
کد خبر: ۱۹۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصباحی مقدم، درباره آخرین تحولات مرتبط با کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) گفت: هنوز نتایج بحث هایی که در کمیسیون های مربوطه در مورد لایحه کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) و کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو) بوده است به صحن مجمع تشخیص مصلحت ارجاع داده نشده است. ظاهرا هیچ عجله ای در مجمع برای رسیدگی به این دو کنوانسیون وجود ندارد.

حجت الاسلام، غلامرضا مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره آخرین تحولات مرتبط با کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) گفت: هنوز نتایج بحث هایی که در کمیسیون های مربوطه در مورد لایحه کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) و کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو) بوده است به صحن مجمع تشخیص مصلحت ارجاع داده نشده است. ظاهرا هیچ عجله ای در مجمع برای رسیدگی به این دو کنوانسیون وجود ندارد.

 

وی درباره عاقلانه ترین روش برای برخورد با این کنوانسیون ها گفت: بهترین روش همین کاری است که مجمع انجام می دهد. می دانید که دولایحه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم قبلا تصویب شده است، این دو قانون داخلی است و کاملا از کفایت لازم هم برخوردار است. اگر کسانی به دلیل ضرورت مبارزه با فساد سخن از پیوستن به "اف ای تی اف" می کنند باید گفت اشتباه می کنند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که با ایرنا گفت و گو می کرد، افزود: ضرورت مبارزه با فساد اقتضا نمی کند به "اف ای تی اف" بپیوندیم. ضرورت مبارزه با فساد اقتضا می کند این دوقانون داخلی را به شکل جدی و قوی در جامعه پیاده کنیم که این موضوع ربطی هم به مناسبات بین المللی ندارد.

 

مصباحی مقدم تاکید کرد: پیوستن به دولایحه باقی مانده در شرایط تحریمی غلط است. اقتضا ء این دو کنوانسیون این است که تمام مبادلات ما در سطح بین المللی شفاف باشد. شفافیت مبادلات خارجی مانع از دور زدن تحریم ها می شود، پس صبر می کنیم تا تحریم های آمریکا متوقف شود، سپس می توانیم نسبت به این دو کنوانسیون تصمیم عاقلانه بگیریم.

 

منبع: انتخاب

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده