سوپرایز قلعه‌نویی در ترکیب ایران مقابل هند جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است ارتش یمن: در‌های جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد اسلامی: نظارت بازرسان آژانس بر فرآیند تعویض سوخت نیروگاه بوشهر انجام شد عراقچی: درباره اسنپ‌بک در اجلاس شانگهای صحبت خواهد شد سخنگوی پلیس: خاطیان حادثه حمله به دستفروشان در قزوین به قید فوریت بازداشت شدند ببینید/ کولیوند: اولین بار پیکر مرحوم رئیسی را با پهپاد سپاه قدس پیدا کردیم؛ به دروغ گفتند پهپاد ترکیه بوده تهدید فرمانده ارتش اسرائیل به ترور رهبران حماس در خارج از فلسطین پیام تبریک رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان قالیباف واگذاری اختیارات به استانداران را خلاف قانون اعلام کرد سقوط شهردار اهواز از ارتفاع هنگام بازدید از یک پروژه عمرانی + جزییات تیم والیبال جوانان ایران قهرمان جهان شد/ متین حسینی بهترین والیبالیست جوان جهان جدایی وحید امیری از پرسپولیس چقدر برای باشگاه هزینه داشت؟

کاهش کلسترول با «یونجه»!

ترکیبات موجود در گیاه یونجه جذب کلسترول را کاهش و ترشح استروئید‌های خنثی و اسید‌های صفراوی را به مدفوع افزایش می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ یونجه بومی مناطق مدیترانه‌ای است، ولی از دیرباز به طور گسترده در مناطق دیگر جهان نیز کشت می‌شود. این گیاه علاوه بر اینکه در برخی نواحی ایران به حالت وحشی یافت می‌شود در مناطق مختلف نیز پرورش یافته و کشت می‌شود.

بخش مورد استفاده: اندام‌های هوایی گیاه

ترکیبات: ساپونین‌ها و ویتامین‌های A , C , D , K و منگنز

فارماکولوژی: ترکیبات استروئیدی Biochlanin A Gentistein، Cotimestrol و Daidzein خواص استروژنیک داشته و جزء ترکیبات فیتواستروژن هستند.

محتوای ساپونین‌های برگ گیاه یونجه، سطوح کلسترول تام را بدون اثر بر سطوح لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL) کاهش می‌دهد.

ترکیبات موجود در گیاه یونجه جذب کلسترول را کاهش و ترشح استروئید‌های خنثی و اسید‌های صفراوی را به مدفوع افزایش می‌دهند.

محتوای منگنز گیاه یونجه می‌تواند در اثرات کاهندگی قند خون این گیاه نقش داشته باشد و ترکیب Medicagol احتمالا مسئول فعالیت ضد قارچی گیاه است.

• نحوه و مقدار مصرف و دوز روزانه در موارد سطوح بالای کلسترول خون ۴۰ گرم از دانه‌های حرارت داده شده، سه بار در روز به همراه وعده‌های غذایی.

• سمیت

در نتیجه مطالعه‌ای شش هفته ای، هیچ گونه علائم سمیت بین شش نفر از افرادی که روزانه مقدار ۱۶۰ گرم گیاه یونجه به مدت سه هفته و به دنبال آن روزانه ۸۰ گرم از گیاه را به مدت سه هفته مصرف کردند، مشاهده نشد. / بهداشت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار