حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

هشدار انگلیس به اتباعش: به افغانستان سفر نکنید

درحالی‌که هنوز سه نفر از شهروندان انگلیسی در بازداشت طالبان هستند، وزارت خارجه انگلیس در بیانیه‌ای از اتباع این کشور خواست به افغانستان سفر نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۰۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 23
کد خبر: ۱۹۰۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر امور خارجه، مشترک المنافع و توسعه انگلیس در توصیه‌نامه‌ای با متزلزل خواندن وضعیت امنیتی در افغانستان از اتباع انگلیسی خواست تا به دلیل خطر حملات تروریستی به این کشور سفر نکنند.

 

در این توصیه نامه آمده است: وضعیت امنیتی در افغانستان به‌شدت متزلزل است. خطر حملات تروریستی در اطراف فرودگاه، داخل و اطراف اماکن مذهبی و در جریان اعیاد وجود دارد. سفر در سراسر این کشور بسیار خطرناک است و ممکن است گذرگاه‌های مرزی باز نباشد.

 

توصیه‌نامه می‌افزاید در حال حاضر هیچ مقام کنسولی انگلیسی در افغانستان حضور ندارد و توانایی برای ارائه کمک‌ها در این زمینه به‌شدت محدود است.

 

وزارت خارجه انگلیس همچنین هشدار می‌دهد خطر بازداشت اتباع این کشور در افغانستان افزایش یافته است و ممکن است دولت انگلیس در مورد چنین بازداشت‌هایی مطلع نشود و بازداشت ممکن است طولانی مدت باشد.

 

این در حالی است که رسانه‌های انگلیسی در ماه نخست سال جاری میلادی اعلام کردند سه تبعه این کشور توسط نیروهای استخبارات طالبان بازداشت شده‌اند، پس از آن «سوئلا براورمن» وزیر کشور انگلیس اواسط فروردین با تأیید این موضوع گفت مذاکرات با طالبان برای آزادی این زندانیان آغاز شده است.

 

طالبان تاکنون دراین‌باره اظهار نظر نکرده است و از سرنوشت اتباع انگلیسی بازداشت شده خبری در دسترس نیست.

 

پیش از این نیز 5 شهروند به دلیل آنچه نقض قوانین افغانستان خوانده شده بود توسط طالبان بازداشت شده بودند که پس از رایزنی‌های کابل و لندن آزاد شدند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار