ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

هشدار انگلیس به اتباعش: به افغانستان سفر نکنید

هشدار انگلیس به اتباعش: به افغانستان سفر نکنید درحالی‌که هنوز سه نفر از شهروندان انگلیسی در بازداشت طالبان هستند، وزارت خارجه انگلیس در بیانیه‌ای از اتباع این کشور خواست به افغانستان سفر نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۰۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 23
کد خبر: ۱۹۰۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر امور خارجه، مشترک المنافع و توسعه انگلیس در توصیه‌نامه‌ای با متزلزل خواندن وضعیت امنیتی در افغانستان از اتباع انگلیسی خواست تا به دلیل خطر حملات تروریستی به این کشور سفر نکنند.

 

در این توصیه نامه آمده است: وضعیت امنیتی در افغانستان به‌شدت متزلزل است. خطر حملات تروریستی در اطراف فرودگاه، داخل و اطراف اماکن مذهبی و در جریان اعیاد وجود دارد. سفر در سراسر این کشور بسیار خطرناک است و ممکن است گذرگاه‌های مرزی باز نباشد.

 

توصیه‌نامه می‌افزاید در حال حاضر هیچ مقام کنسولی انگلیسی در افغانستان حضور ندارد و توانایی برای ارائه کمک‌ها در این زمینه به‌شدت محدود است.

 

وزارت خارجه انگلیس همچنین هشدار می‌دهد خطر بازداشت اتباع این کشور در افغانستان افزایش یافته است و ممکن است دولت انگلیس در مورد چنین بازداشت‌هایی مطلع نشود و بازداشت ممکن است طولانی مدت باشد.

 

این در حالی است که رسانه‌های انگلیسی در ماه نخست سال جاری میلادی اعلام کردند سه تبعه این کشور توسط نیروهای استخبارات طالبان بازداشت شده‌اند، پس از آن «سوئلا براورمن» وزیر کشور انگلیس اواسط فروردین با تأیید این موضوع گفت مذاکرات با طالبان برای آزادی این زندانیان آغاز شده است.

 

طالبان تاکنون دراین‌باره اظهار نظر نکرده است و از سرنوشت اتباع انگلیسی بازداشت شده خبری در دسترس نیست.

 

پیش از این نیز 5 شهروند به دلیل آنچه نقض قوانین افغانستان خوانده شده بود توسط طالبان بازداشت شده بودند که پس از رایزنی‌های کابل و لندن آزاد شدند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار