ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

زلنسکی سفیر اوکراین در بلاروس را اخراج کرد

رئیس جمهور اوکراین سفیر این کشور در بلاروس را بدون ارائه دلیل اخراج کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۰۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 23
کد خبر: ۱۹۰۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، بلاروس متحد اروپایی روسیه در جنگ اوکراین محسوب می‌شود که ادعا شده از ابتدای جنگ در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ خاک خود را در اختیار ارتش این کشور به منظور آغاز عملیات نظامی در اوکراین قرار داد. گرچه بلاروس تاکنون از حضور نظامی مستقیم در جنگ اجتناب کرده است، اما حمایت‌های وی از مسکو باعث اعمال تحریم‌های غرب و تیره شدن روابطش با کی یف شده است.

 

به گزارش تله تریدر، در ادامه روابط تیره میان مینسک و کی یف، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین بدون ارائه دلیل و جزئیات بیشتر اقدام به اخراج سفیر این کشور در بلاروس کرد.

 

کیزیم ایگور یوریویچ، سفیر اوکراین در بلاروس که از سال ۲۰۱۷ در این کشور به عنوان عالی‌ترین نماینده دیپلماتیک کی یف مشغول به کار بود از سوی رئیس جمهور اوکراین اخراج شد. تاکنون مقامات رسمی و رسانه‌های محلی از ارائه جزئیات این ماجرا و دلیل اخراج این مقام دیپلماتیک اجتناب کرده اند.

 

با این حال، طی ۱۶ ماه اخیر روابط میان کی یف و مینسک به شدت تیره و تار شده است به طوری که وزارت دفاع اوکراین در ماه آوریل اعلام کرد به دلیل نگرانی از ورود نظامی مستقیم بلاروس به جنگ، این نهاد نظامی به دنبال تقویت حضور ارتش در مرز‌های این کشور است.

 

این در حالی است که الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس بار‌ها اعلام کرده است قصد ورود نیرو‌های ارتش این کشور به جنگ اوکراین را ندارد و این کشور‌های غربی به رهبری ناتو هستند که در حال حاضر در حال اعمال خطر برای موجودیت بلاروس هستند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده