هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

هشدار کرملین درباره خطر قاچاق تسلیحات ناتو از اوکراین به جهان

هشدار کرملین درباره خطر قاچاق تسلیحات ناتو از اوکراین به جهان سخنگوی کاخ کرملین ضمن هشدار درباره خطر اجتناب‌ناپذیر گسترش تسلیحات ارسالی برای اوکراین به دیگر مناطق جهان، گفت کی‌یف نمی‌تواند امنیت این سلاح‌ها را تأمین کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 23
کد خبر: ۱۹۰۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (جمعه) درباره خطر قاچاق‌شدن تسلیحات ارسالی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) برای اوکراین، به سراسر جهان هشدار داد.

 

دولت روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ بعد از اعلام به رسمیت شناختن جمهوری‌های خودخوانده دونتسک و لوهانسک در شرق اوکراین، دستور آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس با هدف حفاظت از مردم این منطقه و همچنین پاکسازی دولت نئونازی کی‌یف را صادر کرد.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین گفت: «اوکراین از تأمین امنیت و حساب تمام سلاح‌های ناتو عاجز است و این امر امنیت جهان را تهدید می‌کند. به همین دلیل، خطر گسترش سلاح های ناتو از اوکراین به سراسر جهان، واقعی و اجتناب ناپذیر است».

 

از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین، کشورهای غربی به سرکردگی آمریکا، تمام تلاش خود را برای جلوگیری از پیروزی روسیه در این جنگ به کار برده و تا کنون ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به اوکراین ارسال کرده‌اند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی درباره تصمیم شرکت «نفتوگاز» اوکراین برای پس گرفتن ۵ میلیارد دلار از روسیه، اظهار داشت: «برای اطمینان از حقوق قانونی روسیه، کار روی تمام جنبه‌های قانونی این برنامه‌ها انجام خواهد شد».

 

سخنگوی کرملین با بیان اینکه روسیه نمی‌خواهد توسعه روابطش با کشورهای آفریقایی باعث نگرانی کشورهای ثالث شود، توضیح داد: «ما برای توسعه روابط خیرخواهانه و سازنده با کشورهای آفریقایی تلاش می‌کنیم».

 

طبق این گزارش، پسکوف درباره اظهارات «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا درباره شبه‌جزیره کریمه و پیوستن آن به روسیه نیز گفت: «بذرهای عقلانیت در این اظهارات وجود دارد و شاهد آن هستیم که چنین قضاوت‌هایی همچنان در آمریکا وجود دارد».

 

وی پیش از این نیز با بیان اینکه آمریکا سیاستی متناقض، رویکردی غیرقابل پیش‌بینی و لحنی دیکتاتور مآبانه را در دستورکار خود قرار داده، گفته بود: «دخالت غرب در جنگ اوکراین باعث طولانی‌تر شدن آن می‌شود»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار