پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

واکنش زلنسکی به تحولات روسیه: از اوکراین خارج شوید

رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شد، روسیه برای مخفی کردن مشکلات خود از تبلیغات بهره برده اما هرج و مرج‌ کنونی در این کشور قابل کتمان نیست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 24
کد خبر: ۱۹۰۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین در واکنش به تحولات جاری در روسیه، بر لزوم خروج نیروهای نظامی و مزدور روسیه از اوکراین تاکید کرد.

 

زلنسکی در پیام توییتری به دو زبان اوکراینی و انگلیسی به تنش‌های اخیر در روسیه بین نیروهای شبه نظامی گروه واگنر و ارتش روسیه واکنشن نشان داد.

 

رئیس‌جمهور اوکراین در این پیام تلویحا ولادیمیر پوتین را مخاطب خود قرار داد و ضمن بیان دوباره مواضع ضد روسیه اوکراین و غرب، ادعای بی اساس کمک پهپادی ایران به روسیه در جنگ را تکرار کرد.

 

او در پیام توییتری نوشت: «هر کس که راه شر را انتخاب کند خود را نابود می‌کند. کسی که برای نابود کردن زندگی یک کشور دیگر، نیروهای نیرو می‌فرستد و نمی‌تواند جلوی فرار و خیانت آن‌ها را با مقاومت در برابر زندگی بگیرد. کسی که با موشک وحشت می‌آفریند و وقتی این موشک‌ها سرنگون می‌شود برای دریافت پهپادهای شاهد خود را تحقیر می‌کند. کسی که مردم را تحقیر می‌کند و صدها هزار نفر را به جنگ می‌فرستد تا در نهایت خود را در منطقه مسکو از کسانی که خودش مسلح کرده بود، سد ایجاد کند».

 

رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شد: «روسیه برای مدت طولانی از تبلیغات(پروپاگاندا) استفاده می‌کرد تا ضعف خود و حماقت دولت خود را بپوشاند و اکنون آنقدر هرج و مرج وجود دارد که هیچ دروغی نمی‌تواند آن را پنهان کند. مخاطب همه اینها یک نفر است؛ کسی که بارها و بارها از (تکرار اتفاقات) سال ۱۹۱۷ می‌ترسد اگرچه او نمی‌تواند نتیجه‌ای جز این داشته باشد».

 

به نظر می‌رسد که زلنسکی در اشاره به تحولات سال ۱۹۱۷ به انقلاب روسیه در همین سال اشاره می‌کند که در نتیجه آن «نیکولای دوم» آخرین تزار روسیه از سلطنت خلع شد.

 

رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه پیام خود از همه نیروهای گروه واگنر و ارتش روسیه خواست که برای جلوگیری از مشکلات بیشتر در کشور خودشان، از اوکراین خارج شوند.

 

به ادعای او، «ضعف روسیه آشکار است. ضعف تمام عیار و هر چه روسیه بیشتر سربازان و مزدوران خود را در سرزمین ما نگه دارد، بعدا هرج و مرج، درد و مشکلات بیشتری برای خود خواهد داشت. این نیز واضح است».

 

زلنسکی در پایان پیام توییتری خود خطاب به مردم و ارتش اوکراین و حامیان غربی این کشور مدعی شد: «اوکراین می‌تواند از اروپا در برابر گسترش شرارت و هرج و مرج روسیه محافظت کند. ما مقاومت، اتحاد و قدرت خود را حفظ می‌کنیم. همه فرماندهان ما، همه سربازان ما می‌دانند چه باید بکنند. زنده‌باد اوکراین!»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار