حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

تاکید «بن زاید» بر همکاری امارات و ریاض برای مقابله با تهدیدات منطقه‌ای

ولی‎عهد ابوظبی پس از دیدار با مقامات سعودی و گفت‎وگو درباره تحولات جنوب یمن گفت که «امارات و عربستان توافق کردند برای مقابله با تهدیدات منطقه‎ای در یک جبهه بایستند».
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 12
کد خبر: ۱۹۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد بن زاید» ولی‎عهد ابوظبی که در حال حاضر در عربستان سعودی به سر می‎برد، گفت که امارات و عربستان توافق کردند برای مقابله با خطراتی که امنیت کشورهای منطقه را تهدید می‌کند، در جبهه واحد قرار بگیرند.

 

وی که این اظهارات را روز دوشنبه پس از دیدار با شاه و ولی‌عهد سعودی عنوان کرده است، افزود: «عربستان و امارات توافق کردند طرف‌های همپیمان در عدن را به حمایت از منافع یمن دعوت کنند».

 

خبرگزاری دولتی امارات به نقل از ولی‎عهد ابوظبی گفت که «از طرف‌های یمنی در عدن می‎خواهیم که به گفت‌وگو روی بیاورند».

 

این اظهارات ولی‌عهد ابوظبی که همزمان با سفرش به جده و دیدار با شاه و ولی‎عهد سعودی مطرح شده، نشان می‎دهد که دو طرف سعودی-اماراتی به دنبال کاهش تنش‎ و درگیری در استان مهم «عدن» مرکز جنوب یمن هستند.

 

عدن طی روزهای گذشته شاهد اختلافات‎ گروه‎هایی بود که به نیابت از امارات و عربستان سعودی (دو کشور اصلی عضو ائتلاف متجاوز به یمن) به روی هم سلاح کشیدند و به شدت با یکدیگر درگیر شدند.

 

درگیری‌ها از آنجا آغاز شد که روز چهارشنبه (16 مرداد/ هفتم اوت) شورای انتقالی جنوب، به شکل رسمی از نیروهایش خواست در حال آماده باش قرار بگیرند. «هانی بن بریک» نایب رئیس شورا نیز به اتهام اینکه دولت هادی از حزب [اخوانی] الاصلاح حمایت می‌کند، از شبه‌نظامیان خود خواست که به کاخ «معاشیق» که مقر ریاست جمهوری است، حمله کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار