ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند

هشدار مقاومت عراق به مداخلات آشکار آمریکا در امور داخلی عراق

هشدار مقاومت عراق به مداخلات آشکار آمریکا در امور داخلی عراق هیأت هماهنگی مقاومت عراق تأکید کرد بنا بر تلاش‌هایی که دولت عراق باید انجام دهد، مقاومت، آخرین فرصت را می‌دهد تا از تجاوزات آمریکا جلوگیری شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 24
کد خبر: ۱۹۱۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ هیأت هماهنگی مقاومت عراق بعد از ظهر امروز شنبه با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که نقش آن، مقدم داشتن منافع ملت این کشور و خدمت‌رسانی به آنان است.

شبکه خبری العهد ضمن نقل این بیانیه، گزارش داد، با توجه به حساسیت این مرحله و لزوم عبور از آن، یکی از اقداماتی که هیأت هماهنگی مقاومت انجام داده، توقف عملیات‌های نظامی علیه حضور آمریکا در خاک عراق است، ولی نباید این گونه برداشت شود که این اقدام به منزله قبول تداوم این حضور غیر قانونی است که ناقض قانون اساسی عراق هم به شمار می‌رود.

مقاومت عراق با بیان اینکه ما از تجاوزات و مداخلات آشکار آمریکا در امور داخلی عراق غافل نیستیم، تأکید کرد: ادامه وجود پایگاه‌های نظامی، نیرو‌های رزمی و پهپاد‌های جاسوسی و نقش مخرب سفارت شرور آمریکا در اشاعه انحراف‌های اخلاقی و هدف قرار دادن هویت فرهنگی، ارزش‌ها و عادات عراق، باعث شده است که ما نیز بنا بر وظیفه شرعی و ملی خود، پاسخ مناسبی دهیم.

این نهاد عراقی در پایان تأکید کرد که بنا بر تلاش‌هایی که دولت عراق باید انجام دهد، مقاومت، آخرین فرصت را می‌دهد تا از این تجاوزات جلوگیری شود و همه «باید بدانند که صبر ما حدی دارد و هر کُنشی، واکنشی به همراه خواهد داشت».

در همین ارتباط، کانال تلگرامی صابرین نیوز، به تازگی به نقل از منابع مطلع عراقی، از طرح ترور رهبران گروه‌های مقاومت عراقی از سوی آمریکا خبر داد.

به نوشته این رسانه، «الینا رومانسکی» سفیر آمریکا در عراق به برخی طرف‌های سیاسی این کشور اعلام کرده است که واشنگتن چه‌بسا رهبران گروه‌های عراقی و در رأس آن‌ها شیخ «اکرم الکعبی» دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء را به‌خاطر حمله به منافع ایالات‌متحده، هدف قرار دهد.

تهدید فوق پس از آن صورت می‌گیرد که دبیرکل نُجَباء به صراحت اعلام کرد که به سفیر آمریکا اجازه نمی‌دهد در قامت وکیل و وصی عراق رفتار کند.

این تهدید شیخ اکرم الکعبی پس از آن بود که سفیر آمریکا در عراق در مصاحبه‌ای مدعی شد که این کشور هرگز منطقه غرب آسیا را ترک نخواهد کرد. او همچنین با بیان ادعا‌هایی به شکل علنی در امور داخلی عراق دخالت کرد.

سفیر آمریکا در عراق به شکل علنی و واضح به دخالت در امور داخلی عراق پرداخت و مدعی شد که مردم این کشور الحشد الشعبی را نمی‌خواهند. او از این گروه مقاومت که زیر نظر نخست‌وزیر و به عنوان یک نیروی رسمی فعالیت می‌کند تحت عنوان «میلیشیا» یاد کرد. / فارس

پرطرفدارترین اخبار