دستگیری مرد بانفوذ در بازار‌های تهران! این کلاهبردار را می‌شناسید؟ زمان بارش‌های پاییزی اعلام شد | آغاز بارش‌های پاییزی از هفته سوم مهر ۱۴۰۵ این ۵ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌ شهرهای جهان تشکیل پرونده قضایی برای نویسنده و کارگردان سینما حضوری شدن دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید منتفی شد؟ کارت ملی جدید در راه است / ۶ میلیون کارت معوق تا این تاریخ تعیین تکلیف می‌شود رکورد گرمای ۴۶.۵ درجه‌ای برای اهواز / ۵ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های جهان رکورد گرمای ۴۶.۵ درجه‌ای برای اهواز / ۵ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های جهان جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال به سمت شمال یک‌طرفه شدند؛ ۲۴ شهریور هشدار زرد هواشناسی برای رگبار‌های موسمی ۴ استان در روز سه‌شنبه دو برابر شدن حق مدیریت واحد‌های آموزشی در مصوبه شورای حقوق و دستمزد حق التدریس معلمان آموزش و پرورش دو برابر شد + جزییات تعطیلی مدارس به آموزش و پرورش واگذار شد تمدید مهلت ثبت‌نام برای جاماندگان سرویس مدارس ثبت نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ از امروز؛ تاریخ آزمون و شرایط شرکت گواهینامه موتور زنان بالاخره صادر می‌شود؟

آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا: مدرکی درباره منشأ کرونا نیافتیم

آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا: مدرکی درباره منشأ کرونا نیافتیم گزارش اطلاعاتی ایالات متحده نشان می‌دهد هیچ مدرک مستقیمی دال بر شروع ویروس کرونا از آزمایشگاه ووهان چین وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان های اطلاعاتی ایالات متحده اعلام کردند که هیچ مدرک مستقیمی مبنی بر اینکه همه گیری کووید-19 از یک حادثه در موسسه ویروس شناسی ووهان چین ناشی شده باشد، پیدا نکرده‌اند.

 

در گزارش چهار صفحه‌ای دفتر اداره کننده اطلاعات ملی (ODNI) آمده است که جامعه اطلاعاتی ایالات متحده هنوز نمی‌تواند احتمال اینکه ویروس از یک آزمایشگاه آمده باشد را رد کند اما نتوانسته است منشاء این ویروس را که منجر به همه گیری شده کشف کند.

 

گزارش این دفتر می‌گوید: «آژانس اطلاعات مرکزی و یک آژانس دیگر همچنان قادر به تعیین منشاء دقیق همه‌گیری کووید-19 نیستند، زیرا هر دو فرضیه (طبیعی و آزمایشگاهی) با گزارش‌های متناقض با چالش‌هایی مواجه هستند.»

 

در این گزارش آمده است که در حالی که کار گسترده‌ای روی ویروس‌های کرونا در مؤسسه ووهان (WIV) انجام شده است، آژانس‌ها شواهدی مبنی بر حادثه خاصی که می‌تواند باعث شیوع این بیماری شود، پیدا نکرده‌اند.

 

این گزارش نوشت:«هیچ مدرک مستقیمی مبنی بر اینکه یک حادثه خاص مرتبط با تحقیقات مربوط به پرسنل مؤسسه ووهان رخ داده نداریم.»

 

تقریباً از زمانی که اولین موارد ابتلای انسانی ووهان در اواخر سال 2019 گزارش شد، منشأ همه‌گیری ویروس کرونا موضوع بحث‌های ایالات متحده بوده است.

 

جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده در ماه مارس(اسفند-فروردین) لایحه‌ای را امضا کرد که اطلاعات مربوط به منشأ همه‌گیری را از حالت طبقه‌بندی خارج می‌کند.

 

وال استریت ژورنال در فوریه(بهمن-اسفند) گزارش داد که وزارت انرژی ایالات متحده در گزارش اطلاعاتی طبقه بندی شده با اطمینان پایین ارزیابی کرده بود که بیماری همه گیر به احتمال زیاد از نشت آزمایشگاهی چینی ناشی شده است، چیزی که پکن آن را رد می کند.

 

تا 20 مارس(29 اسفند)، چهار آژانس دیگر ایالات متحده همچنان قضاوت کردند که کووید-19 احتمالاً نتیجه انتقال طبیعی است، در حالی که دو آژانس در مورد آن تصمیم نگرفته بودند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار