بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

مسئول تروریسم شهرک‌نشینان صهیونیست نتانیاهو است

مسئول تروریسم شهرک‌نشینان صهیونیست نتانیاهو است وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین تأکید کرد که کابینه رژیم صهیونیستی و شخص نخست وزیر این رژیم، مسئول تروریسم شهرک‌نشینان صهیونیستی علیه مردم فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر. وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین امروز شنبه با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم موقت صهیونیستی مسئول اقدامات تنش‌زای ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی این رژیم است.

 

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از این نهاد فلسطینی گزارش داد، نتانیاهو همچنین به صورت کامل، مسئول «تروریسم شهرک‌نشینان» صهیونیستی علیه مردم فلسطین است؛ چرا که کابینه نتانیاهو، سیاست تنش، جنایت و نقض حقوق مردم فلسطین را در پیش گرفته است.

 

ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست، ظهر امروز به روستای «ام صفا» در شمال غرب رام‌الله (مرکز کرانه باختری) حمله کردند. شهرک‌نشینان پس از ورود به روستای ام صفا با حمایت نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی، به سمت فلسطینیان تیراندازی کرده‌اند و خانه‌های آن‌ها را به آتش کشیده‌اند.

 

«مروان صباح» رئیس شورای روستای ام صفا گفت ده‌ها صهیونیست به این روستا حمله کرده‌اند و پس از ورود غیرمجاز به خانه فلسطینیان، با حمایت نظامیان صهیونیست شهروندان فلسطینی را هدف قرار داده‌اند.

 

رام الله با بیان اینکه این اقدامات کابینه نتانیاهو، باعث تحریک صهیونیستها برای به شهادت رساندن مردم فلسطین شده است، تصریح کرد: ائتلاف حاکم بر اسرائیل، هر گونه تلاش منطقه‌ای برای حل درگیری را ناکام می‌گذارد و به دنبال تحمیل منطق اشغال نظامی است.

 

وزارت خارجه فلسطین در پایان تأکید کرد، جامعه بین‌الملل در تعامل با قطعنامه‌های بین‌المللی، سیاست یک بام و دو هوا را در پیش گرفته است؛ لذا باید مجازاتهای بازدارنده علیه رژیم صهیونیستی اعمال شود تا قطعنامه‌های صادر شده درباره مسئله فلسطین، اجرایی گردد.

 

وزارت بهداشت فلسطین در بیانیه‌ای تجاوز صهیونیستها به ام صفا را محکوم کرد و خواستار مداخله جامعه بین‌الملل برای محافظت از گروه‌های امدادی و درمانی در برابر شهرک‌نشینان شد.

 

طبق بیانیه وزارت بهداشت فلسطین، به دنبال این حمله، راننده آمبولانس مجروح شده، اما بیمار به‌طرز معجزه‌آسایی نجات یافته است. شهرک‌نشینان، روز چهارشنبه هفته گذشته نیز خانه‌های فلسطینیان را در چند روستای کرانه باختری از جمله «ترمسعیا» به آتش کشیده بودند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار