حمله انتحاری در بلوچستان پاکستان با ۶ کشته و زخمی-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

حمله انتحاری در بلوچستان پاکستان با ۶ کشته و زخمی

حمله انتحاری که روز شنبه در جنوب غرب پاکستان رخ داد دست کم یک کشته و پنج زخمی بر جای گذاشت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام دولتی پاکستان اعلام کرد، در حمله یک عامل انتحاری در روز شنبه در جنوب غرب پاکستان دست کم یک مامور پلیس کشته و پنج نفر زخمی شدند.

 

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، «بشیر احمد»، یک مقام دولتی پاکستان گفت، یک عامل انتحاری زن امروز شنبه تلاش کرد به یک کاروان نیروهای شبه‌نظامی یگان مرزبانی پاکستان در شهر «تربت» استان بلوچستان حمله کند.

 

«جیاند بلوچ»، سخنگوی «ارتش آزادیبخش بلوچ»، از گروه‌های شبه‌نظامی جدایی‌طلب در پاکستان، مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.

 

بشیر احمد ادامه داد، بمب‌گذار انتحاری کاروان نیروهای شبه‌نظامی یگان مرزبانی را هدف حمله قرار داد اما عمدتا یک خودروی پلیس نیروی انفجار را دفع کرد. یک خودروی یگان مرزبانی پاکستان آسیب جزئی دید و یک افسر زن پلیس پاکستان نیز در میان زخمی‌های این حمله است.

 

استان بلوچستان واقع در جنوب غرب پاکستان از مدتها قبل صحنه فعالیت شبه‌نظامیان جدایی طلب بلوچ تحت نام «ارتش ملی‌گرای بلوچستان» بوده است.

 

پاکستان اخیراً صحنه نا آرامی‌های سیاسی بوده است. به دنبال دستگیری «عمران خان» نخست‌وزیر سابق، اعتراضات شدیدی در چندین شهر پاکستان به راه افتاد و خشونت‌های این اعتراضات به مرگ چندین نفر و جراحت صدها نفر انجامید و دادگاه عالی پاکستان دستور آزادی عمران خان با قرار وثیقه را صادر کرد.

 

پاکستان عمدتا در استان‌های خیبر پختونخوا، «بلوچستان» شهر«پنجاب میانوالی» و در استان «سند» با عملیات تروریستی مواجه می‌شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده